Putrajaya Wedding Photographer & Videographer


ASSALAMUALAIKUM.....

Pada hari ahad lepas iaitu pada 17 November 2012,Saya telah diberi tangungjawab oleh Wadi (Tarbus Studio Big Bos) untuk menjadi videografi pada majlis pernikahan dan perkahwinan untuk pasangan pengantin kami. Saya telah pon diberi tahu sebulan lebih awal untuk masjlis ini. Jadi banyak perancangan yang telah saya lakukan supaya rakaman video ini berjalan dengan lancar.

Seramai 3 orang crew Tarbus Studio termasuk saya yang datang ke sana untuk merakam detik-detik indah pasangn pengantin tersebut. Kami bertolak seawal 8 pagi dari Melaka dengan peralatan video dan photo yang sarat di dalam bonet kareta seperti jib crane, slider, stablaizer dan sebagainya. Dalam perjalanan ke Putrajaya,kami memandu dengan berhati-hati kerana kami tidak mahu kamera AES merakam detik-detik indah perjalan kami ke sana pula.

Majlis pernikahan kedua mempelai kami ini diadakah di Masjid Putra dan majlis persandingan pula diadakan di Palm Garden Hotel IOI Resort, Putrajaya. Alhamdulillah majlis dan kerja kami berjalan dengan lancar sekali walaupun cuaca pada masa itu ti dak mnegizinkan kerana hujan.

Gambar pertama ini diambil ketika selesai majlis pernikahan di Masjid Putra. dan gmbar kedua diambil ketika berada Palm Garden Hotel IOI Resort, Putrajaya..maaf gambar tidak berapa jelas kerana guna Handset je...=p

Ramona Zamzam