awas peminat Justin bierber

Mood : Marah..!!
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Gelap Malam dan berangin
Time :  10.18pm
In My Mind : Aku tak percaya cara pemandu lain..

Assalamualaikum....

Sebelum ini aku ada buat entry mengenai justin bierber kerana lagu dia (baby) ada unsur-unsur menyeru Dajal dan menghasut manusia kearah peperangan. tetapi ada seorang rakan blog mengatakan itu tidah benar kerana ada orang yang dah pernah menkaji lagu itu balik dan mengatakan ia palsu. 

Selepas je aku tahu  rakan blog mengatakan ia palsu,terus aku delete entry itu kerana aku tidak mahu orang lain mendapat info yang salah.

Dan hari ini semuanya telah terbukti yang lagu baby itu memang menyeru dan mengahasut kita kearah peperangan. Buktinya ialah aku dan senior aku telah membuat kajian terhadap lagu itu pada petang tadi dan ternyata benar yang justin bierber adalah pemimpin muda illuminati.

Sebenarnya bukan justin bierber sahaja tetapi ramai lagi artis yang cuba menghasut manusia beragama Islam supaya mernyeru dajal dari lirik lagu mereka antaranya lady gaga dan eminem.

Aku harap sesiapa yang dah tahu ataupon yang baru tahu berhenti lah mendengar dan meminati artis ini karana meraka hanya mahu menyesatkan kita sahaja.

2 kajadian yang boleh menyebabkan aku kehilangan nyawa

Mood : Marah..!!
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Gelap Malam dan berangin
Time :  9.37pm
In My Mind : Aku tak percaya cara pemandu lain..

Assalamualaikum....


huh..hari ini aku memang bengang dan marah disebabkan pemandu kenderaan van kilang bewarna putih dan kereta wira aeroback. Disebabkan cara pemanduan mereka(aku gelar meraka binatang) lah aku hampir-hampir kemalangan. 

kejadian pertama bermula di Kuala Sungai Baru apabila pemandu van kilang putih dengan selamba bapak binatang dia ja keluar dari simpang. Pada mulanya aku ingat di ingin berhenti sebalum keluar dari simpang itu, tetapi dia keluar juga. Disebabkan cara pemanduan binatang itu lah aku hampir-hampir melangar van itu. Alhamdulillah aku sempat mengelak. Pada waktu itu juga aku memotong van itu dan mengetuk pintu van itu dan menegur pemandu van itu dengan nada marah "kau agak-agak lar bawak van.............". huh...kalau nak diikutkan hati,nak je aku pukul dia. Alhamdulillah aku boleh sabar.

Kejadian kedua pula berlaku di Sungai Udang di hadapan KFC. Bila lampu trafik light dah hijau,aku jalan dan masuk lah ke simpang belah kanan. Tetapi, sebuah kereta wira aeroback yang berlawanan arah lalu dihadapan aku walaupon lampu jalan di bahagiannya merah. Alhamdulillah aku perasan dan sempat berhenti. Kalau tidak,aku rasa aku dah berada di ICU sekarang.

Huh..disebabkan kejadian ini berlaku pada aku tadi,aku memang dah tak percaya dengan pemandu kereta lain. Kerana disebabkan meraka,aku hampir-hampir kemalangan dan sebenarnya sudah banyak kali kejadian ni berlaku pada aku. Alhadulillah Tuhan masih beri aku peluang untuk hidup.

Akhir sekali,aku ingin minta maaf kalau ada yang terasa ketika baca enty aku ini dan aku ingin mintak maaf kalau bahasa aku terlalu kasar.