awas peminat Justin bierber

Mood : Marah..!!
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Gelap Malam dan berangin
Time :  10.18pm
In My Mind : Aku tak percaya cara pemandu lain..

Assalamualaikum....

Sebelum ini aku ada buat entry mengenai justin bierber kerana lagu dia (baby) ada unsur-unsur menyeru Dajal dan menghasut manusia kearah peperangan. tetapi ada seorang rakan blog mengatakan itu tidah benar kerana ada orang yang dah pernah menkaji lagu itu balik dan mengatakan ia palsu. 

Selepas je aku tahu  rakan blog mengatakan ia palsu,terus aku delete entry itu kerana aku tidak mahu orang lain mendapat info yang salah.

Dan hari ini semuanya telah terbukti yang lagu baby itu memang menyeru dan mengahasut kita kearah peperangan. Buktinya ialah aku dan senior aku telah membuat kajian terhadap lagu itu pada petang tadi dan ternyata benar yang justin bierber adalah pemimpin muda illuminati.

Sebenarnya bukan justin bierber sahaja tetapi ramai lagi artis yang cuba menghasut manusia beragama Islam supaya mernyeru dajal dari lirik lagu mereka antaranya lady gaga dan eminem.

Aku harap sesiapa yang dah tahu ataupon yang baru tahu berhenti lah mendengar dan meminati artis ini karana meraka hanya mahu menyesatkan kita sahaja.





11 comments:

Azariah Kamis said...

isk2....
depa ni mcm2 ja cara kan nk menyesatkan kita...

Muhammad Helmi said...

betul tu betul...
ramai lagi artis barat yg seangkatan dengan Justin nie...
ini la tektik mereka untuk menyesatkan umat Islam...

Jemput Datang Ke Blog Saya

saye dye! said...

bukti wehh t sng owg nk cye!

Twinx said...

actually ramai yang dah tau..tapi dorng still ignore. tgklah konsert JB kat sini pun ticket still sold out..

dhilla nazli said...

betol2.. dorang ramai dah tau,, tapi..
malaysia na untung.. ape je yg dye bwt.. =.='

tikin said...

lpas j sy tau sal ni dlu,trus j sy delete lgu2 die lam fon sy..and da jd anti da kt bieber ni..tp heran knpe orang yg da tau still sanjung2 mereka eq?=.="

misSbLurRy said...

no comment
:) eheheheh

ctpayong said...

orang kita taksub lagu mereka tanpa kaji lirik mereka. banyak lagi lagu2 mereka membawa kepada gejala social, mengajak kepada penyalahgunaan dadah dan sek rambang.

wallahua'alam.

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Azariah Kamis ; betul2..yg penting kite kene pandai menilai sendiri...


Muhammad Helmi ; betul2,,,tpi artis malaysia pon ada juga....


saye dye! ; orait...aku dh letak dh...huhu


Twinx ; ha'a...diorg dh terpengaruh...entah ape g best aku pown x thu...


dhilla nazli ; ha'a..sepatut nye Malaysia patut sekat lagu2 or artis yg ade unsur yg tidak baik ni....


tikin ; same lar syed pon same terus delete...enth ar,sebab muka dier kot....


misSbLurRy ; x kesah...yg penting dh bace..huhu


ctpayong ; ah..betul2....dh ramai yg terpengaruh...

Nulia said...

saya dah tahu mengenai ni kat facebook semasa Justib bieber nak buat konsert di maysia ...

saya dah anti lagu-lagu british kecuali orchestra ..ermm~~ orchestra ada iluminati tak ??? huhuhu..saya suka piano ~~~ tolong~~~ ToT...

diZoo said...

More Info :

Photo Jadul Aura Kasih Ketika Masih ABG


Beginikah Pelajar Indonesia dimasa Sekarang ?


Fakta Baru Photo Seksi Chantal Della Concetta Komplit


Photo Pose Sila Sahin di Playboy Bugil Tanpa Sensor


Lagii... Sasha Grey main Film Di Indonesia


Photo Hot Briptu Norman Ciuman Dengan Pacar


Photo Bikini Pangeran William & Kate


Photo Sheila Marcia & Olla Ramlan Vulgar


Photo Keanehan & Keunikan Yang Ada Di Dunia Ini