Terima kasih banyak kepada anda bertiga

Mood : Gembira tetapi letih
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Panas bercahaya
Time :  1.35pm
In My Mind : final exam dah datang


Assalamualaikum...

Hari ni dalam tempoh  3 jam,aku telah berjaya hasilkan 3 entry. Kalau korang nak tengok,boleh lar tengok entry aku sebelum entry ini. Disebabkan 3 entry tersebut,aku berjaya menghasilkan entry ini pula. Nak tahu sebab apa..?? sambung baca di bawah....

Pertama sekali aku nak berterima kasih kepada 3 blogger ini kerana telah menyenaraikan blog aku sebagai bloglist mereka. Aku dapat tahu mereka menyenaraikan blog aku sebagai bloglist meraka dari senarai URL yang datang ke blog aku ini.Terima kasih sangat-sangat kepada 3 blogger tersebut.

Secara jujurnya,aku tidak menyangka yang blog aku ini berjaya mencuri hati meraka sehinga mereka menyenaraikan blog aku sebagai bloglist mereka. Aku pon tak tahu apa kelebihan blog aku ni. nak dikatakan blog aku ni blogger terhebat macam Ben Ashaari, Erine Nadia Marcello, Fatin Liyana dan lain-lain jauh sekali. Ini kerana meraka adalah blogger terhebat dan ada pengikutnya tersendiri.

3 Blooger yang telah menyenaraikan blog aku sebagai bloglist mereka ialah blogger perempuan. kalau korang nak tahu siapakah blooger tersebut,boleh lihat di bawah...

 

 
Akhir sekali aku ingin mengucapkan terima kasih yang tidak terhinga kepada mereka bertiga keran telah menyenaraian blog aku sebagai bloglist mereka dan menjadikan blog aku ini sebagai persingahan tetap mereka. Thanks a lot..!!

Aku di Tag dengan gambar yang Mengerikan

Mood : Gembira tetapi letih
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Panas bercahaya
Time :  12.42pm
In My Mind : Sakit dah mula nak datang bila tengok gambar di bawah ini
Photo  by : friends at facebook


Assalamualaikum....

Huh..aku buka je facebook aku malam tadi,aku tengok ada kawan aku tag 3 gambar di fb aku. Aku ingkan gambar yang yang boleh membuatan aku tersenyum,tapi gambar itu membuatkan aku loya dan rasa nak termuntah. 

Kalau anda nak tengok, boleh lihat gambar di bawah. Bagi sesiapa yang mudah terasa geli atau loya,aku tidak galakkan korang tengok kerana gambar ni mungkin membuatkan anda rasa sesuatu yang menyakitkan.
Tahniah kepada Blogger bernama "iLa sUhaiLa"

Mood : Gembira tetapi letih
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Panas bercahaya
Time :  12.15pm
In My Mind : Sakit dah mula nak datang
Photo  by : Google

Assalamualaikum....

Tahniah kepada Blogger bernama "iLa sUhaiLa" kerana anda la pengomen blog aku yang terpantas sekali pada abat ini....hehe... Disebabkan "iLa sUhaiLa" terpantas anda telah memenangi hadiah gambar Coklat Cadbury dan aku buatkan entry ini khas untuk "iLa sUhaiLa"

Sedap tak coklat cadbury ni..?? mestilar sedap,tapi coklat cadbury ni khas untuk "iLa sUhaiLa" sahaja kerana dia pengomen terpantas. Kalau "iLa sUhaiLa" nak coklat ni ambil lar,tapi hanya gambar coklat ini je lar,,,,hehe.... Apa-apa pon,aku nak ucapkan terima kasih kepada "iLa sUhaiLa" dan kepada semua blogger yang sudi datang dan tingalkan komen di blog au yang tak seberapa ni.

yahoo..!! Tamat Sudah Lesen P Aku..

Mood : Gembira tetapi letih
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Panas bercahaya
Time :  11.35pm
In My Mind : Sakit dah mula nak datang
Photo  by :Google

Assalamualaikum...Semalam Lepas aku solat Isyak terus aku bertolak dari kolej aku di PD pulang ke kampung aku di Sungai Udang Melaka. Aku pulang ke kampung kerana mahu pergi ke JPJ melaka pada esok harinya.  

Menunggan Motosikal pada waktu malam lah yang paling aku tidak suka kerana ada penunggang motosikal lain yang tidak menyelengara motosikal mereka sendiri dengan baik. Contohnya tidak menyalakan lampu belakang.Huh... Kalau nak diikutkan hati,aku nak langar je belakang motosikal itu. 

Alhamdulillah ar aku dapat sampai dengan selamat walaupon hujan ketika aku sudah sampai di kawasan Sungai Udang.

Hari ini iaitu 26/4/2011, tamat sudah P aku dan tiada lagi sticker P pada moto aku. Kini aku bebas nak bawa apa jenis motosikal kerana tidak perlu menampal sticker P lagi,,,yahoo..!!!!

Gambar hiasan