Aku di Tag dengan gambar yang Mengerikan

Mood : Gembira tetapi letih
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Panas bercahaya
Time :  12.42pm
In My Mind : Sakit dah mula nak datang bila tengok gambar di bawah ini
Photo  by : friends at facebook


Assalamualaikum....

Huh..aku buka je facebook aku malam tadi,aku tengok ada kawan aku tag 3 gambar di fb aku. Aku ingkan gambar yang yang boleh membuatan aku tersenyum,tapi gambar itu membuatkan aku loya dan rasa nak termuntah. 

Kalau anda nak tengok, boleh lihat gambar di bawah. Bagi sesiapa yang mudah terasa geli atau loya,aku tidak galakkan korang tengok kerana gambar ni mungkin membuatkan anda rasa sesuatu yang menyakitkan.








9 comments:

cik ziqa said...

eeeyuuuuu..apakah ? grr..hilang selera lunch . HAHA

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Cik Ziqa ; hahaha...alang2 niat puase terus...hehe...jsut kidding...

jijie 이지은 said...

nasib baik la dah lunch tadi. tak sanggup tapi dah tertengok pict no 2. kebengongan! muahahahahahahaha

Cik SHiNJU said...

eeeuuuu... dah 5x muntah tgk pic nih..(muntah dlm ati jer la :P)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

jijie ; hahaha...yg pic no 3 tu lagi gile... hahaha

cij shinju ; dalam hati pon boleh muntah...hahaha...hebat2...

TheChekJah said...

eeeewwwww.....

haleisya said...

yurk!!! wekkkkk!! geli sioottt!

Syed Hilmi Syed Yahya said...

the ChekJah ; hahaha..jom sy nk belanje...huhu

haleisya ; hahaha...tp nmpak mcm sedap je...huhu

tikin said...

eiii yaks ! terbantut slera nk mkn nci..eiii...kutush2