mandi air terjun bersama rakan-rakan

Mood : Gembira tetapi letih
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Gelap Malam dan berangin
Time :  10.55pm
In My Mind : UEFA malam ni....
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)

Assalamualaikum....

Waktu ni aku baru je nak mandi di air terjun. Sebelum aku mandi,aku sempat tangkap gambar ini kerana suasana dan posisinya sangat cantik. Dalam gambar ini adalah senior aku. Semester ini adalah semester terakhir dia dan lepas ni tamat lah sudah pengajian di peringkat Diplomanya.


Sharenator cerita mengenai blog aku..

Mood : Mengantok
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Gelap Malam dan berangin
Time :  8.12pm
In My Mind : esok pagi kene bangun awal untuk balik ke kolej


Assalamualaikum....

Sharenator........Apa itu 'sharenator'...?? aku pon tak tahu apa itu 'sharenator'. Aku tak tahu kenapa dia cerita mengenai blog aku. Aku rasa mungkin sebab 'visitor' yang datang ke blog aku  ataupon ada sebab lain. Kalau anda nak tahu lebih lanjut anda boleh klik di SINI 




Create video "countdown"

Mood : Letih
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Mendung
Time :  6.03pm
In My Mind : Masalah banyak sangat
Video & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)

Assalamualaikum....

Huh..selesai sudah mencuba untuk menghasilkan video yang paling simpel dan mudah. Tajuk video yang aku buat ni adalah "Countdown". Aku rase video nie korang pon boleh buat juga kerana video nie teramat-amat simpel bagi aku. 

Aku buat video ni kerana ingin mencube sofware baru. Memang best dan mudah kalau betul-betul memahami dan minat. Video nie aku hasilkan tak sampai pon sejam.

Tapi aku pelik,bila aku upload kt Blog je,dah tak jd HD. Kenape ye..?? anda tahu tak kenape aku upload kt blog ni dah tak jadi HD macam video asal yang aku buat...??


video