Create video "countdown"

Mood : Letih
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Mendung
Time :  6.03pm
In My Mind : Masalah banyak sangat
Video & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)

Assalamualaikum....

Huh..selesai sudah mencuba untuk menghasilkan video yang paling simpel dan mudah. Tajuk video yang aku buat ni adalah "Countdown". Aku rase video nie korang pon boleh buat juga kerana video nie teramat-amat simpel bagi aku. 

Aku buat video ni kerana ingin mencube sofware baru. Memang best dan mudah kalau betul-betul memahami dan minat. Video nie aku hasilkan tak sampai pon sejam.

Tapi aku pelik,bila aku upload kt Blog je,dah tak jd HD. Kenape ye..?? anda tahu tak kenape aku upload kt blog ni dah tak jadi HD macam video asal yang aku buat...??


video

3 comments:

::Dinie's Pink=]:: said...

vegas kn?selamt mencuba..byk sbnarnye leh bt ngn vegas....dinie pernah sem2 gune vegas bt dokumentari..sem lps bt iklan produk gune vegas...selamar mencuba!

Syed Hilmi Syed Yahya said...

::Dinie's Pink=]:: yup..sony vegas..owh,,,leh ajar syed ar lepas nie..hehe...

tqaroslan said...

x reti buat coundown...sy main amik kat youtube je..hehe