peace is simple posting

Mood : Gembira tetapi letih
Location : Ruang tamu rumah
Weather : sejuk kerana Hujan yang agak lebat tadi.
Time :  9.50pm
In My Mind : esok pagi kene bangun awal untuk balik ke kolej
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)

Assalamualaikum....

Peace....itulah posing yang paling mudah sekali untuk dilakukan apabila lensa kamera aku dihalakan kepada dia iaitu Siti Norsherina. Pada pendapat aku,bukan  Siti Norsherina sahaja yang akan buat seperti itu,tapi aku rasa anda semua pun seperti itu juga. Betul tak..?? 

Siti Norsherina ni pada pendapat aku di seorang yang agak seporting apabila lensa kamera aku dihalakan kepada dia. Macam-macam gaya di boleh lakukan. Aku rasa mungkin dia nie memang minat bergambar dan pantang kalau sesiapa sahaja yang ingin mengambil gambarnya. Kalau anda nak tahu lebih lanjut mengenai dia, anda boleh klik pada nama ini  Siti Norsherina.


21 comments:

cikAida said...

oh!
saya kenal ini budak!
kawan sekolah saya :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Cik Aida ; betul ke..??

::rinzz A:: said...

cik aida:jue.........hhahahaha
syed:teharunye saya....kihkihkih

Syed Hilmi Syed Yahya said...

rinzz A ;suke eh dier...huhuh

whitecappuccino said...

nice shot, model pun cun :)

FreESiAgErBeRa said...

peace no war. smile always =)

sitihanisahali said...

kenal jugak akk ni :)

Azariah Kamis said...

peace
:)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Whitecappuccino ; hehe..betul2...cun n cumel....thanks cikgu..=)


Freesiagerbera ; haha...betul2..no war..!!

sitihanishali ; ramai jugak eh yg knal...hehe


azariah khamis ; peace to...hehe

@dD@ said...

nice ...

@dD@ said...

nice ...

@dD@ said...

nice ...

@dD@ said...

nice ...

@dD@ said...

nice ...

@dD@ said...

nice ...

@dD@ said...

nice ...

@dD@ said...

nice ...

@dD@ said...

nice ...

@dD@ said...

nice ...

HonEyBuNNy said...

cantiknya...

licin ja muka dia...;-)

CahayaCintaIlahi said...

owh ambek gambo cci gak bole?
^_^