Kamera Nikon D3100 Aku Telah Selamat Dijual

Mood : Gembira...!!
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Hujann renyai-renyai beserta dengan guruh
Time :  6.20pm
In My Mind : Final tingal lagi 3 paper..

Assalamualaikum....

Alhamdulillah...sekian lama aku mencari pembeli,akhirnya jumpa juga. Ini adalah hasil bantuan rakan aku iaitu Ashraf yang menemukan aku dengan pembeli itu. Aku ingin mengucapkan terima kasih yang tidak terhinga kepada Ashraf kerana telah membantu aku mencari pembeli itu. Hari ini kamera kesayangan aku dan juga DSLR pertama aku iaitu model Nikon D3100 telah dijual dengan harga RM17**. Dan sekarang,aku tidak lagi mempunyai DSLR ataupon kamera.

Adakah aku mahu berhenti dari dunia Photography..??

Tidak sama-sekali aku akan berhenti dalam dunia photography. ini kerana itu adalah minat aku dan hobi aku. Jadi aku akan teruskan minat aku ini sejauh mana yang mampu selagi aku masih hidup. akhir sekali,aku harap user baru Nikon D3100 yang aku jual itu dapat jaga kamera aku itu dengan sebaik mungkin kerana aku masih sayang lagi dengan kamera itu. Kalau tiada kemera itu,aku pasti tidak akan sampai sejauh ini. LOVE YOU NIKON D3100..!!

Kamera model apa yang bakal menganti Nikon D3100 aku itu..??

Anda nak tahu model ape ynag bakal menjadi peneman aku selepas ini..?? agak-agak anda model apakah itu..?? cuba teka..?? kalau anda nak tahu,sila tungu kemunculanya tidak lama lagi ye...=)




12 comments:

Rozuan Ismail said...

D90?atau D300

fee said...

D7000 kutt. :)

kAziShA said...

D90 kot..

Shahirah Zainol said...

haha
sy pun baru jual d90 sy :P

jom tibai d7000 !!!

Fhanan92.blogspot.com said...
This comment has been removed by the author.
SENGAL UNTA'S said...

D7000 kowt..hahaha xpun tukar ke Canon x..hehe

zt-zati said...

D5100
:)

a c a p™ said...

hehehe..ape lg....D7000 la ape lg....

Qaseh chenta said...

D90 la..kan kan

Syed Hilmi Syed Yahya said...

to All comment : sape yang jwb betul nnt sy akan wt link ke blog anda time sy tunjukkn DSLR yg akan sy beli nnt...=)

KhAiReDzAiMy said...

msti pkai D7000.. bkn tu yg ko minat ke... ha.. ha..

Khairul izwan said...

wei syed...wah dh nk angkat DSLR bru nmpk...ni msti D7000 punye...xpn D90...coz skrg ni smua peminat nikon cari D7000 n D90...xtau la plak ko nk angkat D700...mmg power la ko camni...kalah la ak dgn ko lps ni...msti pic gempak2 punye...