SAYA BLOGGER MELAKA..!!

ASSALAMUALAIKUM
kepada sesiapa yg belum kenal logo n bandera negeri Melaka,mcm di atas 2 lar rupenye,,heheh,,,yg atas 2 bendera Melaka n yg bawah 2 logo..(gmbar ni aku amek kt encik google.. hehe)

segment terbaru dari BPM ; nk tahu lebih lanjut,klik SINI ...jom join...!!!

Nama ; sama aku Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya Bin Syed Yusof Bin Syed Mahmud,,,panjang kn..?? ade lagi panajng,tp karang x abis nk cerita bende lain ,,haha

Ape yg aku minat ; Photography / Barcelona / Manchaster  United / Travel / Football / Online / Play Game / Mendownload / Masakkan Mak & Ayah / Man vs Wild / Song / Great Migration / Jackie Chan / Movie...

Status ; sudah dimiliki,,,,,siape ek yg memiliki syed nie...?? hehe..

Cara untuk dihubungi ;  di facebook,,korang just search "Syed Hilmi Syed Yahya"

Daerah ; Masjid Tanah kot...senang cite,aku sekarang berade di Penjara Sungai Udang..ahahha..(baru pindah bulan 5/2010),,,sape nk mohon masuk penjare,,?? leh amek borang kt sini,,,hahaha

Tempat tingal ;  seperti diatas,klau cuti,kt Penjara Sungai Udang,,,klau x cuti kt Apartment Kolej

Apa yg menarik di melaka ;  nak tahu ape yg menarik di melaka..?? kalau nk tahu,,klik di SINI  or klik pada gmbar di bawah....klik tau,,insyaallah anda akan terhibur....

ok lar,itu je dari syed,ingt,nak thu ape yg menarik kt melaka,klik pada gmbar nie.nescaye,anda akan terhibur...hehe,,,,ok lar,,,ASSALAMUALAIKUM...


24 comments:

Sephi Sephia said...

Salam perkenalan..
Kita pun orang Melaka jugak.

teema chan said...

siyes tak penah pegy melaka , heee

Mohd Fitri said...

hei orang sungai udang! :P

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Sephi Sephia ; salam perkenalan 2...hehehe,,berjumpe hugk ngn org melaka...

Teema chan ; 2 lar,,,jom ar melawat Melaka,,,hehe


Mohd fitri ; ya...jom mkn udang,,,haha

Dya Aisya Helyka said...

Saya tahu! saya tahu! saya tahu!

Anda sudah dimiliki oleh J** Na***..
Am I right syed?
(tengok kat facebook je)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Dya Aisyah ; ehem2....x kntoi lgi,,,hehe

Enna Banana said...

enna blogger pahang!!! nape enna tak jumpa group for blogger pahang eh?

Syed Hilmi Syed Yahya said...

enna Banana ; nie link Blogger pahang

http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2010/12/pahang.html

syarifah radiah ibrahim said...

ehh sungai udang
saye orang jasin
salam kenal~

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Syarifah ; salam perkenalan...x sangke ade syarifah kt Jasin,,,

Admiral Hafiz said...

salah singgah drpd blogegr melaka kpd blogger melaka

Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Admiral,,,salam perkenalan,,,,waa...name admiral,,,brand 2...hehe

Farahanis Waheda said...

jenguk orang melaka ~
mana tau sama tempat belajar . HAHA .

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Farahanis Waheda ;hehe,,,salam perkenalan,,sy org je melka,tp belajar luar dari melaka,,,hehe

..:akyn:.. said...

hye syed.. blogger melake gak ker??
:)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

akyn ; yup,,,syed blogger melaka n baru je lgi berkecimpung dlm dunia blog nie dlm sebulan lebih...

Admiral Hafiz said...

kat seremban esok ada gathering untuk blogger...

jomla join!


Mini Blogger's Gathering ( Seremban ) : 1 Jan 2011

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Admiral hafiz ; rase mcm nk join,,,tp jauh,,,,

hacker said...

"hari ini hacker wat sambungn entry mngenai mngenali lelaki part 2...cius hot...sal pmpn pon ad..."

✿ CikCimi said...

hi blogger melake !
:D

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hacker ; dh mcm drama,,,hehe

✿ CikCimi ; hye...awk blogger dari mane..??

afraliza said...

dari melaka ke melaka..

✿ CikCimi said...

dr KL but study melake !

jum join gath blogger melake. :D

ceriteraliyana said...

salam perkenalan!!!sy dtg dri joh0r!!=)