IN MY CAMERA LENS - PART 3 ; TUGAS AKU KETIKA BERJALAN DENGAN RAKAN2 BAIK KU..

ASSALAMUALAIKUM...

Semalam,syed berjalan dengan mmbe Syed di Melaka. Mula-mula, memang x de niat langsung pon nak pergi,tapi mereka dah ajak & pakse,jadi,bergegas Syed masuk kt bilik & pakai ape je yg patut... nak thu ape je yg syed wt time bersiap 2..?? simple je,syed just tukar seluar jens hitam macam skinny n pakai Jersey AC Milan,haha,,,yg lain macam makeup, minyak wangi, bedak, sikat rambut & minyak rambut syed x pakai,coz malas...haha...simple je kan,,haha,,,jangan tiru eh....

k lar,straight to the point,,,,nak tahu ape tugas Syed time berjalan ngn mmbe Syed di Melaka..?? ape lagi kalau bukan kerja Photographer kalau x Snap gambar.....hehe,,,Syed snap bnyak jugak gambar,tapi sikit je ar yg Syed tunjukkan k,,,jom tngok....


 gambar di atas ni PIE
gambar di atas ni MIRUL
 gambar di atas ni WAN


 
ape macam....?? ok x...??
biase je kn coz Syed beginner photographer...hehe
tapi sedih sikit coz gambar Syed x de coz syed snap gambar mereka je,,,huaaa....!!!
k ar,2 je dari Syed,,,diharap anda terhibur...
jangan lupa tingalkan comment k,,, 
Assalamualaikum...

36 comments:

zeha lyana . said...

nice pic ! sy ske ;)) edit kt ph0t0sh0p 0r ph0t0scape ?

Syed Hilmi Syed Yahya said...

thankz...dua-dua sy gune untuk edit gmbar kt ats nie,,,hehe..=)

afiqah said...

hey hey, gmbr ni lg cntik kalau mmg natural. I mean tkde edit yg border tu. :) just main dgn tone wrne je.
saya cakap je. bg pndpt ;)

rabiatulpaid. said...

nice speck bro.

Syed Hilmi Syed Yahya said...

afiqah : betul2....syed sokong... hehe... thankz...

Syed Hilmi Syed Yahya said...

rabiatulpaid ; hehe,,,thnakz.nk pinjam eh,,,?? hehe

ANATI SOKI said...

wooots woots!! photog!!! best!

nur dhiya' aida said...

somart eyh!! hee

Syed Hilmi Syed Yahya said...

ANATI SOKI ; hehe,,thankz,,,=)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Nur Dhiya ; thankz,,still baru lgi,,,hehe

kukin said...

hoho terus kan usaha anda ! *ayat cikgu aku kalau kat repot kad

Syed Hilmi Syed Yahya said...

kukin ; hahahaha...smpat melawk,,betul2,,cikgu aku pown same,,,ape2 pown thankz....=) nice to meet you...

cik maira said...

gambar cun! :D:D:D

Syed Hilmi Syed Yahya said...

cik maira ; thankz,,,baru belajr,,,huhu

ANATI SOKI said...

syed syed syed!!! pasni kena jalan2 ngn anat plak k.. snap gmbo anat plak.. muahahahahahaha

Syed Hilmi Syed Yahya said...

heheheh,,,boleh je,,,no problem..keje senang je 2,,,,hehe..=)

little black dress said...

nice la pic kmu...
=)
i loike~

Apple Sweet said...

salam kenalan saya ada tag kamu untuk join pencarian blogger peramah...jom la kita ramai2 join........


http://sweethoney01.blogspot.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

ayulunera said...

besnye pegi melaka......boleh dah tu jdi model....weee

Akulah Aqilah Itu said...

grrr. jealous. hahah. cool shades.

Syed Hilmi Syed Yahya said...

apple sweet ; thankz tag syed,,,syed join...!!! heheh


ayulunera ; heheh....boleh je jd model,,,jom ar dtg Melaka,,,,


Aqilah ; thankz....klau jealous,dtg ar melaka,,,,hihihi

Syed Hilmi Syed Yahya said...

little black dress ; thankz,,,masih lgi belajar nk jd yg terbaik dri nie,,,

Ainismaira said...

Syed.. Ainismaira suruh syed tangkap gambar die .. hak2

Enna Banana said...

awww melaka! syed duk melaka ke? neway kamu ada bakat yawww

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Ainismaira ; hehe,,,boleh je...tp nnt dier lak segan,,,hahah


Enna Banana ; yup,duk melaka,,,,,thankz..lgi pown nga cuba nk asah bkt yg x seberape nie,,,hehe

Ainismaira said...

Syed : Ainismaira kate memang penyegan(pemalu bkn pemalas) tu die suruh saya tanyekan.. hak3

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Ainismaira ; sah,,,smpai gune org tngah nk rply ye,,,hehe....
penyegan..?? lgi bagus klau amek gmbar kandit,dpt ar tngok gelagat malu yg tersipu-sipu 2,,,hehe,,,

Aisyah AR said...

nice pics syed!!!! siyesly!! keep it up!! ur doing great!!!

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Aisyah ; thankz aisayah,,!!! hehe

sakdi said...
This comment has been removed by the author.
sakdi said...

baru sedar melake ni cantik juge ye,,selame ni weekend lepak sane xsedar pulak, A++ kepade syed HAHA

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Sakdi ; hehe,,,cube awk jln2 smbil tngkap gmbar,,pasti cantik nnt bile awk tngok balik,,,hehe

Dyra Elixer ;) said...

aww . WAN sgt kachakk :)
haha :P
eh , lawaa laa . nice nice :)
Dengki la ngn syed . Asal artwork syed sgt awesome ?
AARGHHH !

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Dyra Elixer ;) ; jangn degki2...nnt tuhan marah,,,hehe..klau nk tahu,sume aetwork nie syed belajar sendiri,,gune 3 software untuk mengedit...wan..?? nk kenal ke..? hehe...ape2 pon,terima kasih banyak2 kt dyra...!! nice to meet you...!!

Dyra Elixer ;) said...

haha :P
ma ckp , dengki mcm ni tak pe . dengki yg mcm ni akan membuatkan kte bekerja keras utk smpai tahap mcm superb . Hoho ^_^ Bukan dengki yg lain tu , Haisyh .. jgn salah interprate data ye ? Hah :)
Eh ? haa software ape yg syed guna ? Wee :)
Boleh share2 ? hehe :)
Nice to meet u too :)
Wink wink ^_^

Syed Hilmi Syed Yahya said...

haha,,betul2...dengki yg untku improve n diri kite x pe...hehe...
soft ware boleh je klau nk share...ni dier...
1.adobe photshop
2.photoscape
3.adobe lightroom