care reject pompuan dengan berhemah...

ASSALAMUALAIKUM

perhatian...!!! ini hanyalah gurauwan semata-mata,,tidak ade kena-mengena yg hidup ataupon yg telah meninggal dunia....ok lar,,,jom...

Nak reject pompuan susah, takut nanti dia frust dan bunuh diri, jadi guna dialog ni...pilih ar yg mane korang suke...hehe

1) Semalam I check dengan doktor, dia kata I HIV positif...

2) Kat telinga I ni ada suara suruh I bunuh diri..

3) U nampak tak mamat tu... (padahal takda orang pun kat situ)

4) Adik beradik I ada 10 orang, semua belajar lagi, I kena sara diorang sebab parents I dah meninggal...

5) I dah keje kat 20 company, tapi paling lama tahan pun 2 bulan je...

6) Hari-hari along cari I, hutang dengan diorang dah mencecah 100 ribu...

7) Errr, sori, terpegang pulak....

8) Lupa nak bagi tau u, I ni duda anak 10

9) Ish, kalau nak kawin dengan U, I kena ceraikan bini I yang ke 4 tu, sian dia....

kepada lelaki2 kt luar sane,,,jngn tiru aksi ini eh,,,hahaha...klau anda tiru,,,maknenye anda cube nk tipu,,,,,,

8 comments:

meaw said...

syed,tak boleh bla la...tapi kalau hati dan perasaan jangan main2 . merana nanti,hehehe.....lelaki tape...yg pompuan tu :D

syed jgn buat cani auw :D

meaw said...

syed,tak boleh bla la...tapi kalau hati dan perasaan jangan main2 . merana nanti,hehehe.....lelaki tape...yg pompuan tu :D

syed jgn buat cani auw :D

yaya ASHRAF said...

haha ta boleh blah kottt

Anip™ said...

menarik cara nie. kompem lari awek cari llki laen.heheh

BLOG GEMPAKZ SIOT

Ms. Dyla Qistina said...

suke no 5, kompem awek lari :P

ANATI SOKI said...

heheh.. ni lah tips clash paling kreatif penah anat tahu.. eheheehhe

DiriKu said...

hhahaha..tips yang paling cool!!! :D

.: lalala :. said...

woah. i.Allah pempuan tuh yg m'reject. heee