cuti pertengahan sem...!!

ASSALAMUALAIKUM

  • cuti pertengahan sem sudah bermula. dari 18/2/2011 hinga 27/2/2011
  • ape nak buat cuti panjang-panjang nie ye..
  • tak de idea nak buat ape..
  • takkan lar nak jadi suri rumah lak..huhu
  • nak jalan-jalan kt melaka dah jemu coz tempat yang same je.
  • nak bergambar lak tak best g sorang-sorang...
  • ape eh nak buat...huh...
  • bakal boring lar Syed dalam semingu....

6 comments:

cik mieza said...

ok lar jd suri rumah.. mr. mama :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

cik mieza ; klau jadi suri rumah,masak air je lar jwbnye...hahha

~~su manje~~~ said...

ape pun slamat bercuti dari su manje..

singgah di malam sabtu

Anip™ said...

g berkebun, haha. kalau dok uma menternak lemak je nnt. hehheeh

BLOG GEMPAKZ SIOT

misSbLurRy said...

sminggu x lama..jap je 2

Cik Cammy Lia said...

meh amik gambar sy..hehe