Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011

 ASSALAMUALAIKUM

Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011

 

Fuh...dah lama gila aku tak join contest nie...tiba-tiba je hari ni nak mencuba nasib..huhu
korang tahu tak contest ni..??
kalau korang tahu dan ingin tahu boleh klik DI SINI 
contest ni adalah bertujuan untuk  Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011
jom semua join contest nie ramai-ramai..
mana lah tahu andalah pemenang.... 
korang rasa Blog aku ni adaharapan tak untuk tersenarai dalam 20 or 10 terbaik..??
hahaha..entah lar...apaa-apa pown aku mahu mencuba nasib blog aku yang x seberapa nie..
aku harap,korang dpat support blog aku dalam contest nie ok...huhu..
kalau korang nak join contest  ni korang klik DI SINI 
 
 
 
 

5 comments:

Rozuan Ismail said...

pandai cari model eyk..hnsem..haha.. rindu nk blik seremban..hoho.. tgh kumpul duit beli D90

cemomoi said...

mintak tolong calonkan aku nya bley?

apisv2 said...

salam,
mengunjungi pesaing2 blog;p
blog apisv2

bun said...

gudluk

datang buat spotcheck
tok pilih 10 blog tercantik

jangan lupe vote saye
kat kump 2 no 28

undilah b4 10mac2011
thanks

bun said...

gudluk

datang buat spotcheck
tok pilih 10 blog tercantik

jangan lupe vote saye
kat kump 2 no 28

undilah b4 10mac2011
thanks