Aku suka gambar ni...!!

Mood : Angry (kalah PES tadi)
Location : Ruang Tamu Rumah
Weather :mendung + berangin
Time : 11.22am
In My Mind :Kenapa aku boleh kalah tadi..
Photo by : Paul Brown




Assalamualaikum....

fuh..memang tajam gambar ni. Bila la agaknya aku boleh jadi macam Paul Brown ni. semua gambar yang dia snap sangat cantik,jelas dan sangat tajam. pada pendapat aku,dia ni pasti guna lens yang berkualiti dan aku rasa di adalah seorang photographer professional. Apa yang penting,gambar yang di snap ni adalah gambar CANDID. Aku suka sangat gambar candid nie..!!








14 comments:

Nulia said...

wah ..memang cantik sekali fotonya ...jelez saya ..hurm...

luv it !!!!!

NadiRah said...

suka2!!!

susah nk dpt gmbr cmni,,
lg2 kalau gune kmera enset..hahaha!!!

rara pinkmafia said...

nampak sebijik2.cool.

Scha Aryana said...

perghh , cantik gile !

hepi weekend ^^

MaiRa QuEeN said...

cantiknya..suke sgat tgok...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommetoyou_09.html

dtag cnie..

ehda said...

cntek la pic... ermmm boley pnjam camera nikon 2 x huhu

Namee Roslan said...

boleh la shoot wedding saya nanti kalau saya kahwin. ngehehehhehehehe

nik rosmawati said...

cantiknya pic tu.

nik rosmawati said...

cantiknya pic tu.

++nOTy guGUrL++ said...

mmg ''tbaek''...

FreESiAgErBeRa said...

wah,cantik...

ishiko said...

ohh.. ingat snap sndiri...
hhaa.. nice~

chuu said...

chuu teringin nak angkat lens macro seketol >.<

vielyns said...

cantik sgt la burung tu.. ;)