Followers

Khas untuk peminat DSLR

Mood : Mengantok sangat
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Malam yang gelap dan tiada angin bertiup
Time :  10.20pm
In My Mind : Bila nak dapat barang baru ni...

Assalamualaikum...

Pagi tadi,aku ada baca keratan akhbar berita mingu semalam. Huh,agak lambat betul aku baca surat khabar, yang semalam punya surat khabar,baru hari ini aku nak baca. huhu...

ok lar,aku nak bagi tahu apa yang ada pada keratan akhbar bagi siapa yang tak baca surat khabar semalam. Semalam adalah edisi sulung mengenai DSLR di bahagian GALERI FOTO. Penulisnya ialah seorang jurufoto NSTP iaitu NOOR AZMI MAT NOR.

Aku memang suka membaca lebih-lebih lagi yang berkaitan dengan DSLR ataupon Photography. Dan kini Berita Minggu mengeluaran entry khas untuk peminat DSLR dan photography. Memang rugi kalau siapa yang tak baca kerana ia ada menceritakan pelbagai-bagai cerita ataupon tips mengenai dunia photography.

Pada edisi pertama, penulis menceritakan mengenai sejarah dunia photography dan mode-mode yang ada pada kamera kompak ataupon DSLR . Aku memang teruja membacanya kerana ia memberi banyak ilmu yang berlum pernah aku tahu sebelum ini. 

Kalau anda nak tahu lebih lanjut,anda boleh lah beli surat khar Berita Minggu setiap ahad. hehe,siap promote lagi tu. ok lar,itu je yang aku nak kongsi pada malam nie,semoga anda dapat sesuatu yang baru dari entry dan blog aku ini ok...=)

p/s : jangan lupa like fans page Syed Hilmi Photography di facebook ye. Disana lebih banyak lagi gambar yang syed tangkap.

8 comments:

Mohd Ridhuan said...

hope...
ade rezeki untuk memiliki dslr nanti..
huhuuhhu

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Mohd Ridhuan ; insyallah,,,kumpul duit dari sekarng...hehe

Citarasa Rinduan said...

dik..
insyallah... bila kamu syer ttg ini.. kak ayu nak belilah berita mingguan..

Enna Banana said...

kan best kalau ada dlsr pink :(

Ashraf Jalil said...

dah follow:D
minat photography ek? nice2.. jemput masuk flickr..hehe

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

Cik Eliza said...

wah !dah ad page.sokong kamu , :)

AkuAnakMuda... said...

terlepas dahlaa sbb kwn biase beli metro ahad,huhu....

Nizam Rosli Photography said...

Please Visit ----> http://nizamrosliphotography.blogspot.com/