KL GANGSTER

Mood : Kelaparan....
Location : Ruang tamu rumah
Time :  8.45pm
In My Mind : Boring betul waktu cuti sem
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)
My Photography Page : SYED HILMI PHOTOGRAPHY
My Blog Fan Page : SYED HILMI BLOGSPOT

ASSALAMUALAIKUM.... 

Dah lama sangat aku tak tengok wayang. Tiba-tiba je semalam kawan aku pelawa aku tengok dan aku pon tampa berfikir panjang ikut sama. Cerita yang aku dan rakan-rakan aku tengok ialah cerita KL Gengster. Semalam hari pertama cerita itu ditayangkan di seluruh Malaysia. Ceritanya bagi aku 80% memang best. Ini kerana aksinya yang banyak dan memang nampak real. 

Ape yang paling best sekali  aku tengok ialah time KL Gengster ni buat shooting dekat area rumah aku di Sungai udang. Tapi waktu itu aku tak tahu pon yang dia tengah buat shooting cerita ni cuma aku nampak Syamsul yusof dari jauh. Kalau lah aku tahu,aku pergi dekat leh ar aku jumpa pelakon-pelakon tu semua...hehe.... Kalau korang nak tahu dekat mane dia buat shooting tu ialah di penjare sungai udang,kalu korang tengok starting cerita tu,pasti korang akan perasan.


3 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

lepas ni bleh la buat review KL ganster,.=)

Syafiq Rosli said...

hehe..aku tak tengok lagi bro..

++nOTy guGUrL++ said...

dah tgk td cite to....mmg gangster hbis ayat diowg....x sesuai la tok tontonan dak2 kecik.....ish2.....pape pon ske kat zizan........abang long fadil.....hehehe.....