Street Candid At Tesco

Mood : Kepenatan
Location : Ruang tamu rumah
Time :  12.00pm
In My Mind : tak prepare lagi nak balik kolej...
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)
My Photography Page : SYED HILMI PHOTOGRAPHY

9 comments:

yad'z said...

yup2... sekejap kita diatas.. sekejap kita dibawah.. =)


btw.. nice editing..=)

unclechungho said...

kita tak sentiasa berada di tahap terbaik...

no men who always perfects !!!

Syed Hilmi Syed Yahya said...

yad'z ; betul2...thanks yad'z..=)

unclechunfho ; betul2...x semua or buat bende yg betul sahaja...

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

smart giler ! creatif giler :) hik2
Comel Blog n entry2 nye.

boleh saya mntak tlg untuk komen entry ni? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya masuk GA CONTEST yg memerlukan your Free Comment :) Thx a lot

++nOTy guGUrL++ said...

smart r pic nie......huhu

manja said...

smart gmabr....:) nice....hehe

KeTaM_BaTu said...

walaupun nampak macam kosong dan takda yang menarik, tapi seyes gambar ni cantik...

Dilema "aku" lelaki mengandung

Nak tau something tak...?

Cik Wani said...

nice editing ^_^

btw jom komen kt link entry wani ni ..

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

i am S!L4H.. said...

smat la gamba ni.