Young Filmmakers Forum (YFF)

Mood : Beratnya mata...
Location : Di ruang tamu...
Time :  10.30pm
In My Mind : Tak tahu nak pilih yang mana satu....
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)
My Gallery :  Photostrem
My Photography Page on Facebook : SYED HILMI PHOTOGRAPHY



ASSALAMUALAIKUM....

Semalam iaitu 20/10/2011,aku  dan 3 orang rakan di kolej aku telah terpilih untuk pergi ke Finas (Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia) di Kuala Lumpur. Pada mulanya aku tidak tahu apa tujuan sebenar aku terpilih untuk pergi ke sana. Selepas aku pergi ke sana baru lah aku tahu yang sebenarnya aku telah turut serta memeriahkan Forum Karyawan Filem Muda atau Young Filmmakers Forum (YFF) . Secara jujurnya aku memang berpuas hati pergi ke sana kerana dah macam - macam aku dapat belajar walaupun dalam masa yang agak singkat. Kalau orang yang menganjurkan forum ini tengah memebaca apa yang aku tulis di blog aku ini, aku ingin mengucapkan terima kasih yang tidak terhinga kerana mengadakan forum seperti ini kerana telah menaikkan semangat aku untuk menghasilkan karya atau movie pandek yang lebih berkualiti dari sebelum ini yang pernah aku hasilkan.

Dibawah ini adalah bukti gambar yang aku tangkap ketika aku disana




 

3 comments:

sarah hanafiah said...

best nya ada artis .hehe

Workshops said...

Terima kasih sudi hadir dan membuat liputan.

Workshops said...

dari kami pihak SEMESTA
www.isemesta.com