Header Baru Ala-ala "Facebook TimeLine"

Mood : Blur...
Location : Di dalam kamar
Time :  8.20pm
In My Mind : Menungu masa berlalu dengan pantas.....
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)
My Gallery :  Photostrem 
My Photography Page on Facebook : SYED HILMI PHOTOGRAPHY

ASSALAMUALAIKUM....

Akhirnya,termeterai juga janji aku untuk buat dan design header baru untuk tahun 2012 ini. Header ini baru saja aku design petang tadi dan siap menjelang magrib tadi. Agak pening juga pada awalnya untuk create header baru ni kerana perlu berfikir luar kotak fikiran aku. Lebih kurang 3 design  yang aku buat dan akhirnya design yang ke 3 baru menjadi. Design ke 3 ini adalah ilham dari Facebook TimeLine yang aku gunakan. Walaupun design header aku kali ini agak simple,namun aku tetap berbanga dan berpuas hati kerana ia adalah hasil kerja aku sendiri.

Header Dahulu 


Header Sekarang

5 comments:

laskar pelangi said...

cun cun header baru!
menawan kalbu~~~

Syed Hilmi Syed Yahya said...

laskar pelangi : terima kasih...=)

Lady Emilya said...

huhu nice ^^

wanabee said...

satu je aku perasan...
header lama guna nikon...
header baru guna canonn..
ahhhhhh....mencik ahh cemni..
tak boleh geng ahh ...

wakakaka.....apa celoppp..guwa gurau je..
hehe..nice lah weyh :D


baguih baguihhh ^_^

Syira Qahira said...

salam...

paling malas nak bikin header, nak suruh org aka upah, rasa mcm x nak lak.takut tak berkenan nanti. cerewet.hihi..