Photojournalism

Mood : Seronoknya dapat cuti
Location : Di ruang tamu
Time :  8.33pm
In My Mind : Buat sekadar yang mampu
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)
My Gallery :  Photostrem
My Photography Page on Facebook : SYED HILMI PHOTOGRAPHY

ASSALAMUALAIKUM....

Buat pertama kalinya aku mengupdate blog aku untuk tahun 2012 ini. Sebelum ini, bukanya aku tak nak update,cuma idea untuk mengupdate blog tak timbul-timbul. Mungkin sebab aku sebuk dengan kehidupan aku sekarang. Hari ini aku nak upload 2 keping gambar yang berkaitan dengan "Photojournalism". Gambar ini kebanyakannya berkait rapat dengan kehidupan manusia pada masa kini. Kalau tak berkait,angap lar macam ada kaitan la ye...hahaha....Ok lah,aku tak ada idea nak menaip lagi,kalau ada mungkin korang semua taknak bacakan...?? haha....ok lar,jom tengok gambar di bawah ini dan jangan lupa untuk tingalkan sebarang komen.







7 comments:

Mohamad Ridhwan Ruslan said...

untuk picture pertama, agak gelap pada pandangan saya..

untuk picture kedua, tiada fokus. ,umgkin gambar beca perlu didekatkan lagi...

nway, tahniah :)

cik eka said...

perhhh
gile besar gambo die
hoho
cantik ngee

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Mohamad Ridhwan Ruslan : yup....aku sokong dngn pndapt bro,,,,thanks coz komen yg membntu...=)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

cik eka : hahha...lgi besar lgi detail..hehe...thanks...=)

wanoniss said...

emm . . tingin nak tengok lagi . . 2 pic mcam tak cukup . . heee . .

Rozuan Ismail said...

cantik.tone yang perfect.

IzZa izaLis ® said...

nice ;)