Drama Korban Kasih

Mood : Lapar... (-_-)
Location : Di dalam kamar
Time :  3.51pm
Photographer & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya
My Photography Page on Facebook : SYED HILMI PHOTOGRAPHY    
Official Photographer :  Tarbus Studio

ASSALAMUALAIKUM.....

Apa khabar semua...? sihat...? harap sihat semuanya....Setelah lama tak menaip di ruang blog saya ini,hari ni tiba-tiba je datang mood naik menaip disebabkan nak cerita sesuatu yang baru pada korang semua. Beberapa minggu yang lepas, saya Syed dan kawan saya Elmy merupakan Crew Tarbus Studio telah diberi tangungjawab sebagai Official Photographer untuk Telefilem Korban Kasih. 

Kami perlu berada di set pengambaran ketika meraka sedang melakukan sesi pengambaran Telefilem tersebut untuk merakam aksi lakonan oleh watak utama dalam drama itu. Antara watak utama dalam drama tersebut yang perlu kami rakamkan ialah Sharnaz Ahmad, Hairul Azreen, Siti Elizad dan Ramona Zam Zam. Tujuan kami rakamkan gambar watak utama tersebut adalah untuk digunakan sebagai Poster Telefilem ini dan juga untuk disebalik tabir Telefilem ini. Dibawah ini adalah gambar yang saya rakam ketika berada di set pengambaran drama ini...

Note : Jangan lupa saksikan telefilem Korban Kasih pada malam ini jam 10pm hanya di TV ALHIJRAH di Astro Chanel 114....=)

2 comments:

rashdmieryiez said...

Macam mna ye klau nk tgok cter tu..
Nak tengok sangat3...

Syed Hilmi Syed Yahya said...

rashdmieryiez : cerita ni dh pon di tayngkn di tv Al-Hijrah pada raya haji lepas,sy pon just tengok ulngn coz sy rakam gune decoder beyond...jd sy x tahu bila akn di tayng kn semua...nnt try2 lar tengok kt tv Al-Hijrah,mana lar tahu kot2 dia ada buat ulangn semula...=)