Perkara Yang Masih Diingati Semasa Aktif Menulis Blog, Ben Ashaari & Nisa Kay.


Mungkin ada yang mengenali aku hanya di Blog ini & mungkin ada yang mengenai aku di Youtube sebagai Vlogger or Creator & Mungkin ada yang mengenai aku sebagai Photographer di Instagram atau di Facbook Page. Dari mana anda mengenai aku, itu semua tetap aku, cuma yang bezakannya dari medium mana yang anda semua mula mengenali aku.

Aku bermula dalam penulisan blog ini pada awal tahun 2010. Tetapi aku bermula aktif pada tahun 2011. Apa yang aku masih ingat sepanjang aku menjadi blogger adalah  blogger terkenal iaitu Ben Ashaari menulis sedikit mengenai aku. Apa yang Ben Ashaari tulis? Pada masa itu aku amat gemar mengedit gambar untuk header blog & header aku telah menarik perhatian Ben Ashaari untuk menulis sedikit mengenainya. Ini adalah Link entri dari Blog Ben Ashaari. 

Nisa Kay? Kenapa dengan Nisa Kay? pada waktu itu aku rajin terjah & komen entri dari blog Nisa Kay. Nak kata aku rapat dengan dia tu tidak, cuma sekadar kawan blogger. Dia pun turut komen pada entri Ben Ashaari mengenai Header di blog aku pada waktu itu.

Disebabkan entri dari Ben Ashaari aku sedikit dikenali oleh rakan blogger lain. Tetapi dikenali sebagai seorang blogger, bukan sebagai photographer.

No comments: