4 days without internet start from tumorrow...huh...

Assalamualaikum,,,

hai sume my follower,friend and all blogger who reading my entry...berMula dari esok,Syed x dpt nk on9 kerana Syed mahu balik kekampung di perak atas urusan keluarga,,,,nk tahu x ape urusan 2,..?? haha...busy body betul ye korang sume nie,,,hehe...sebenarnye,keturunan Syed n Syarifah telah menerima seorang lagi ahli baru,,,senang cerita,adik kepada ayah Syed akan berkhawin mingu ini...

jadi,aku sebagai seorang photographer bertauliah greb "C" iaitu beginner akan menjalankan tugas aku sebagai mmbantu ape2 je yg patut. (salah-satunya amek gmbar lar kan,,hehe)

kepada sesiapa yg selalu mengikuti perkembangn Syed, Syed mintak maaf kerana dalam 4 hari nie syed tidak akan mengeluarkan @ melahirkan entry baru untuk anda,...tetapi jangan risau ye,hanya 4 hari,bukan 44 hari,,,kejap je 2,,,hehe,,,k lar,,,itu je untk hari nie smpai ahad nie,,,,ape2 PON...Syed akan merindui anda semua,,,nice to meet you,,,,,!!!


tageline SYED 
(jangan copy paste tau(klau ade yg wt,bgi thau syed,(jauhi rasuah))): 

FOLLOWER DI DAHULUKAN,PENCAPAIAN DI UTAMAKAN, MAJULAH BLOG UNTUK SEMUA...!!!

12 comments:

missy hucena said...

4 ari lme tu hilmi...ahaaa

Syed Hilmi Syed Yahya said...

2 lar,,,sebab jauh,,melaka ke perak...

ANATI SOKI said...

bercuti ekh?????? hehehe

Syed Hilmi Syed Yahya said...

40% bercuti,60% tolong orang kahwin,,,hehe

My Bloggie ! said...

i will missing u in my dream anak raje gopal haha

missy hucena said...

laaa...org melake ke?..aha

nekkenproject said...

Pi mana Bro

ANATI SOKI said...

hehehe... igt kot bcuti.. hehehe.. wawawa.. fotografer terhebat!!! ullalala

kembatolo™ said...

lu mesti terer tembak gambar kan?

Syed Hilmi Syed Yahya said...

My Bloggie ; anak raje gopal...?? ok ar 2,psti teror main bola,nnt dpt main untuk Malaysia,,,hahah


missy hucena ; yup,Anak jati melaka tp anak raje perak,,,haha


nekkenproject ; p ke perak.berjalan smbil buat kerja amal,,,hehehe


ANATI SOKI ; haha....fotographer gred "C"....beginner...hehe


kembatolo ; hehe,,,x hebat mane pon,,,just sekadar hobi utk mengisi mase lapang....

Dya Aisya Helyka said...

Disable right click je la :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

mcm mane 2..??