aku terima mesej pelik di "SHOUTBOX"

Assalamualaikum....

hai,,,,hari nie Syed x nak  cakap panjang just nak tahu ape motif mesej kt shoutbox nie...mybe pernah terjadi kt korang,tp nie 1st time terjadi kt  Syed....agak2 korangkan,ape motif mesej org nie hantar kt shoutbox Syed...?? saje-saje..?? x de modal nak hantar ape..?? dengki..?? tersalah taip..?? or ............ kalau org yg hantar nie terbace entry nie,Syed mintak maaf ye kalau tersalah angap,coz Syed just mahu tahu ape motif mesej nie..

Assalamualaikum...

18 comments:

tukang cerita said...

mungkin dia nak test power kot..tenet selow

Syed Hilmi Syed Yahya said...

tukang cerita ; hehe,,,betul gk eh...hehe

tomatokering :) said...

dia nie guna bahasa isyarat kot . org yg phm je taw . hehe

CEPET said...

waalaikumsalam

haha..tah sape yg phm ..

Cik Kira said...

alien kot tuh.haha

Enna Banana said...

enna pun tak faham, spam kot syed!

Syed Hilmi Syed Yahya said...

tomatokering : kemungkinan besar betul,,hahaha


CEPET ; org yg tulis mybe pham,,haha


Cik Kira ; 80% betul alien ygwt,,,haha

Enna Banana ; hahah,,,mybe...

dya said...

dowg tade motif la tu..saba je k..

Syed Hilmi Syed Yahya said...

dya ; haha...2 lar,patutnya bgi ar link sekali,,,,hehe

Anip™ said...

paswword tu..huhu

Latest Entry :
-> Pernah Korang Melihat Akuarium Sebesar ini?
-> Serius, Bila Korang Tengok Kek Ni, Korang Rasa Sayang Nak Makan !

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Anip ; hahaha,,,x penah lak terpikir,,,psti org yg hantar nie hacker...hehe

ANATI SOKI said...

wahahah..dia nk test power la tuh.. muahahahah

Syed Hilmi Syed Yahya said...

anati soko ; power...?? power ape..?? internet..?? hahaha

Nurhayani said...

alien nie. dia gune bahasa ibunda dia. hehehe :p

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Nurhayani ; wah,,,Nurhayani tahu eh bahase ibunde alien,,hehehe

bukan photographer said...

bhse isyrat spy kot..kene decode dulu baru bleh bace..haha

Syed Hilmi Syed Yahya said...

bukan photographer ; mcm nie,kene upah ditektive conan ar,,,haha

d33y4--PurPL3oRkiD said...

teka teki kot..haha