jom uji mata anda.....(0_0)


Bergerak x gambar nie..??? 
sila tingalkan jawapan anda di ruang komen,
jika jawapan anda salah,maknanye,mata anda ade problem,,hehe...
selamat mencuba...hehe...
Assalamualaikum....

19 comments:

♥cik fyza ♥ said...

ish bhaya ni~ npe nmpak gerak2..haha

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Cik Fyza ; gerak eh...?? mcm x je,,haha..klau gerak,g jmpe doktor cpt,,g cek mata,,,hehe

Nurhayani said...

gerak laaa.ke depan,ke belakang. =.= gerak ke x jwpn dia. huhu.

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Nurhayani ; gmbar x gerak,just mata awk je yg gerak,,,hehehe

fya zainal said...

mata saya tgk kiri kanan jadik gambar tu bergerak...tuan doktor mata sy ada masalah ke?

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Fya zainal ; hehehe,,,x rosak pon,,,just trick gmbar...hehe

ALFALORA MOHD MUSTAFA said...

perghhhh bergerak la...blh menghantui ni!!

misyamissyou said...

ooh..pening2..berpinar..huhuu

sakdi said...

juling mate tengok gambar ni =D

Anishaway said...

kalo focus btol2 kat tengah2 ruang bulatan putih tu nampak tak gerak.

so jawapan dia gambar nie tak bergerak..
btol tak syed ?

hehe

Syed Hilmi Syed Yahya said...

ALFALORA MOHD MUSTAFA ; haha,,lpas nie wt cite seram gune bende nie je ar,,,heheh


misyamissyou ; betul,syed pown smpai pening,dh ar bile bukak blog je ,pstipndang bende nie,lagi ar pening,,,hehe


sakdi; haha,,,betul2...syed wase mcm nyesal lak post bende,memeningkn kepala Syed je,,,haha


Anishaway ; jwapan dier x gerak,just mata kite je nmpak mcm gerak,trick lukisan mengelirukan kite,,hehe

ANATI SOKI said...

hehehe.. pening kot tgk.. muahahaha

Syed Hilmi Syed Yahya said...

anatti soki ; haha,,syed pown pening tengo,,,,

yuna gurlz said...

ha3..x bgrak pOwn..

Syed Hilmi Syed Yahya said...

YUna gurl ; haha,,betul2...

cg_mila said...

kjap nmpak gerak, kjap tak gerak.hahaha.aduuuh.pening la pulaak.huhu:P

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Cg_mila ; hahaha,,2 lar pasal,,syed pown pening gk,,,

elnino moona said...

bergerak wei.. pening kplaku.. adeii

Syed Hilmi Syed Yahya said...

elnino moona ; hahaha,,,memang pening pown,,,saje nk kasi korag pening,,haha,,,gurau je,,,syed pown pening gk,,,,