IN MY CAMERA LENS - PART 6 ; Air Terjun di Perak

Assalamualaikum.

hari nie,entry syed still tentang gambar lagi kerana syed memang suka ambil gambar,,,hehe...
kali nie,gambar pemandangan air terjun,sebenarnye syed x terpikir pon nak pergi kt sini,tapi sepupu syed yg ajak kerana dier nk ajak syed snap gmbar memandangkan 2 2 ade DSLR baru,jd nak test ar kehebatan DSLR masing2..syed masih baru dlm bidang fotografi nie.syed start hujung bulan 11 tahun 2010...syed memang x de basic or belajar tentang fotografi n minx maaf klau gmbar yg syed  snap nie kurang menarik....hehe

destenasi di Perak iaitu di Lengong...ok lar,syed x nak banyak ckp,jom tengok,,,b4 that,janagn lupa bagi komen ye,,,,,










 

ok lar,2 je dari syed,,semoga anda semua terhibur,,,
assalamualaikum...komen ye,,,hehe

22 comments:

AdiaLuze said...

Nice pic!!!

Suka sgt yang gambo last (air terjun) tuh...peaceful... :D

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Adialuze ; thankz,,,my sepupu yg ajar,,,hehe

yuna gurlz said...

cntek...>!
mau bOrrow cam ly x..ha3..xD

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Yuna gurlz ; thankz,,,hehe,,,pijam,,?? hehe,,x brani ar,,coz barang peribadi...sory2,,

Cik Mimie said...

cantiknye air terjun die..

indah sgguh ciptaan-NYA kn?? ^_^

cg_mila said...

tempat ni cntik gile ah.ssuai untuk amek gmbr2 ttg bumi hijau.btw, gmbr2 di atas mmg superb.hehe;D

ayulunera said...

siyes....lawa gile air terjuin tuh...macam lukisan

ARJUNA.Inc said...

nice pic der..kt mne ni?

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Cik Mimie ; betul2...indah2,rugi kalau kte x nikmatinye....


cg_mila ; thankz cg_mila,,,kt tempt nie memang cntik coz ramai yg x tahu lgi tmpat nie...


ayulunera ; terima kasih ayulunera..!!

ARJUNA.inc ; thankz arjuna..nie kt perak,,lengung perak..

nurnatrah said...

awesome .
pandai la amek gmba :D
bole ajar :D

syira aka sepatu hijau said...

salam

hoho ikhlas saya jeles dgn gambar-gambar itu :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Nur natrah ; thankz...hehe...boleh je,,yg penting ade minat...


syira aku sepatu hijau ; wasalam,,,hehe,,,awk pown boleh amek gmbar mcm 2,,,,semua org boleh,,,

My Bloggie ! said...

ye saya tau kamu berbakat besar dalam bidang ni. teruskan usaha, nicee . i like :D

eirra said...

wahh!terhibur jugaklarh!~
ahha..ebatlah gamba2 niii!hehe...nice one~

Syed Hilmi Syed Yahya said...

My bloggie ; hehehe,,,thankz,,x sangke lak ade bakat,,,,lps nie nk jd yg terbaik ar,,hee


Eirra ; thankz,,,insyaallah lpas nie syed akn siarkn lagi gmbar2 yg terbaru dari syed...

bayuSENJA said...

salamun alaik..

cnteq sgt2 gmbaq2 awk..
trase amt agung sgle ciptaan Allah..
hijauan pkok yg dmaikan jiwe..
alhmdulillah..
truskan usahe..chaiyokk!!!
hiii~ =)

Nur Saxoni said...

cantik! buat backgrnd pun ok gak,
truskan usaha andaa

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Byu Senja ; betul,memang cantik alam cimtaanNYA...thankz coz support me..!!!


Nur Saxoni ; terima kasih banyak2 Nur..!!

ALFALORA MOHD MUSTAFA said...

saya jus nk ckap...SAYA JELESSSSSSS...!!!!!! nak gak g tmpat cmni...nk gak amik picture cantik2..nak gak de camera bes...huh!!

Syed Hilmi Syed Yahya said...

ALFALORA ; heheh,,,kmpul ditu,passti leh beli,nk amek gmbar nie senang je,leh belajr,,,yg penting usaha...

me said...

wowo awk sgt star

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Me ; haha..lom lgi smpai tahap 2,,,thankz....