BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010....!!!

ASSALAMUALAIKUM.....!!
(jawab dulu baru boleh bace bawah eh...heheh) 


IMPORTANT to all blogger...!!



hai sume para blogger....!!! hope you all sihat semuanya....
semasa Syed berblog-walking,...Syed menyinggah kat blogger hamba Allah nie yg mengelarkan dirinya:
dier mempromosikan  Blog Pilihan Malaysia 2010 (BPM 2010)

Syed baca ar ape je yg dier post kn kt blognye...
bace punya bace,dier bagi tahu kt dier punye blog siap linknye sakali tentang:
&






Syedkan blogger baru,jadi Syed pown join yg blog baru 2010 pilihan n blog pilihan Malaysia 2010  lak syed join vote...

jd,kepada siapa blogger baru yg nk join or vote,anda semua dialu-alukan supaya dapat memeriahkan lagi progrem nie ok....

bagi Blog Baru 2010 Pilihan nie,siapa yg blognye baru lagi dibuat pada tahun 2010 boleh join.Progrem ni wujud supaya blog anda dikenali oleh ramai orang...

kepada anda yg berminat or nak tahu dengan lebih lanjut lagi,sila klik di bawah ni or klik di SINI

lastly,nie tarikh 1st antri Syed sebelum terlupa:
23 NOVEMBER 2010 pada hari selasa...

nak tahu kenapa ngn tarikh antri  nie..??
jom lah join (BPM 2010)...hehe...ok,,,
Syed Hilmi Syed Yahya melaporkan
wassalam....


2 comments:

KimiCnoL said...

Salam..GOODLUCK k!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

Syed Hilmi Syed Yahya said...

wassalam,,,kamu pown good luck gk...hehe,,,jpm2,,,mari mengundi,,,,hehe