HARGA MINYAK RON97 NAIK LAGI 15SEN...!!!!!

 NAIK LAGI...BILE PULAK NAK TURUN NIE..??

Memang terase geram betul ar,lain ar kalau harga gaji naik lagi,...

 2 sedap ar jugak nak dengar,,betul x...??

Hehehe...

Harga minyak nie naik Syed x terase sangt coz still student lagi Syed nie.

Semuanye masih lagi di tanggung oleh my parent,

Jadi yg terasa bahang harga minyak naik ni ialah parent Syed ar,

Dah ar kita bukan orang yg senang,

Kesian kt family Syed,lebih2 parent Syed,

Ingt duit gaji 2 nak bagi kt minyak je ke...!! (tengah marah kt orang yg naikkan minyak)

Dah ar parent Syed nak kena membesarkan 3 bradik lagi,,,banyak duit nk kene pakai,

Huh..(mengeluh) ($_$)

Ayah Syed lak selalu gune kereta,pasti selalu tuang minyak,,

Nak gune moto boleh,tapi risikonya pown tingi,

Bukan risaukan duit minyak,tapi risaukan risiko kemalangan,,betul x..???

Kalau korang pown pasti risau family korang lebih2 lagi parent korang naik motokan..??

Hehe,..dah lari tajuk ar pulak..(^-^)

Berbalik kepada tajuk tadi,

Huh,,minyak,,,pening memikirkan harga minyak...




(gambar curi kt google + edit) 

adoAi...!!! (marah+mengeluh)

Kalau macam nie,MAT REMPIT pown boleh marah dengan kenaikan harga minyak nie,.!!

Huh..(mengeluh lagi,walaupon Syed bukan bukan AHLI MAT REMPIT,,hehe)

lepas nie Syed rase,pasti MAT-MAT REMPIT nie buat  mogok dah x nak lumba haram lagikan...

hehehehe...

Kalau macam 2 bagus ar,,,Syed pasti orang pertama nak join mogok 2...hehehe....

(gambar curi kt google + edit)
(klik pada gambar untuk lihat dengan lebih jelas lagi)

 

Kalau betul ade mogok MAT RAMPIT macam nie,pasti nanti Malaysia ade cuti hari bersejarah MAT RAMPIT...hehehehe

Aman rasenye kalau dah x de mat rempit di Malaysia niekan...

what aver....ape2 pon kalau korang x puas hati & mahukan harga minyak diturankan mendadak...

korang vote Syed untuk jadi perdana menteri korang eh nanti,,,

hehehe...(sudah perasan ar pulak Syed nie)

that all...

kalau korang x puas hati,leh salurkan pandangn or comment anda di bawah,
or
kalau nak lepaskan geram pown boleh,rule same jugak macam nak hantar comment td.

ape2 pon..semoga bonus gaji bulan demi bulan,kerajaan bagi...

heheh...

akhir sekali,Syed Hilmi Syed Yahya melaporkan....

wassalam...

10 comments:

me said...

hee kalau yg pakai kereta tolak apa citer keter kuda keter lembu

Syed Hilmi Syed Yahya said...

itu pown kene minyak gk,,,gune minyak itam n minyak gris..,,hehe

Enna Banana said...

huarrrgghhh!! sangat melampau tau minyak naik lagi!
kang nak isi minyak full tank mesti rm 10 dah bukan rm 6.huaaa. nak tensi! -,-"

me said...

haha yeker... ouh igt guna myk masak atau guna myk jagung nampaknyer pas ni kena amai2 la g korek tanah cek minyak alang2 leh wat syarikat baru... makcik kayooo

Syed Hilmi Syed Yahya said...

enna Banana:gune kereta lembu je ar bak kate me(alin)

alin:klau cm 2 syed jd manager,alin lak korek cari minyak ok..?? kalau x larat nk wt keje sorng2,cari ar mmbe lain,leh join kete nye busines... heheh

me said...

aduh ni xminat neyth hahaha..xaci.... kalau jadi ceo kat pejabat leh/ nak goyang kaki jer*tamaknyer haha

Syed Hilmi Syed Yahya said...

ceo pown ceo lar,,,yg penting nnt belanje gadget terbaru keluar apple SDN BHD 2 k,,,nk yg ade GPRS je,x nk yg ade recycle bin,,,haha

me said...

hahahaha amboiii.. hang perli ka?? haha

Enna Banana said...

lembu skang semua degil2 ohh, nak sembelih aritu pun boleh siap bergusti ngan orang, nikan pulak nak dijadikan kereta, lembu skang gengster. haha

Syed Hilmi Syed Yahya said...

alin: perli..?? x de ar...dngn ceo x baik perli2..puji2 x pe....hehe

enna Banana:lembu gangster nie senang je nak kasi dier manje,(tips: lemu suka wane kunig or makann yg wane kuning)(thu ape 2)..??..try kasi,garenti lembu jd manje,,,hehe