PENGOTORNYA...!!!

Nak tahu siapa yg pengotor..??

follow this story from A-Z... 




Storyboard 

Membe Syed nie,Pie,dier nak beli hendset baru,,maklum lah,gaji dah masuk,,hehe,,

Dier nak pergi ar keluarkan duit kt mesen ATM,,,

Dier just nak keluar kat  mesin ATM ***bank je,coz x nak kene cas RM1 kalau keluar kt mesin ATM lain..

Mula-mula dier nak keluarkan kat mesin ATM tesco Melaka...

Tapi,mesin ATM kat situ rosak....

Jadi kami pergi kat ocean Melaka pulak...

Kat situ ade mesin ATM ***bank,...

Dari jauh Nampak ok,bersih....

Bile dah datang dekat je,,,,ish3x....

Ingatkan mesin nie dah x boleh gune n rosak...

Tapi,still boleh gune lagi,just kelihatan sangat n amat kotor je...



Bukan yg dalam 2 ye,heheh...tp keadaan sekeliling mesin ATM 2....


Nampak x 2,kotorkan,,,,nak keluar duit pown leh jadi segan coz nnt org ingat kite lak yg pengotor,,,heheh
Rase macam dah x mesra pelanggan ar pulak bank nie kan...haha 
Kalau anda,nak ke keluarkan duit kt mesin macam nie..??
(klik pada gambar untuk lihat dengan lebih jelas lagi.)




Kotorkan...haa....sekarang siapa yg harus kite salah kn..???
makcik or pakcik cleaner...?? penguna..?? Bank..??
mesti ade sbb leh kotor macam nie kn...kalau x,x de sape yg boleh kite nk salahkn...

Ape2 pown,salurkan pendapat or coment anda di bwah eh,,,hehhe
Whataver,,sy Syed Hilmi Syed Yahya,melaporkan kepada anda...
Wassalam....



4 comments:

Aisyah AR said...

kita pakat salahkan pengguna jom!! hahhah!!

kamu ditag!!

p/s:kalau dah join, sila abaikan ya.

http://yoishme.blogspot.com/2010/12/alternatif-bw_06.html

Syed Hilmi Syed Yahya said...

jom,,,tp syed x gune...org kain ar yg salah kalau cm nie,,,haha

mumumeow said...

geli la pulak tgk keadaan gitu....

Syed Hilmi Syed Yahya said...

btowl2,,,itu pon terpakse gk keluar,klau x kene cari mesin ATM lain,,nk cari tp jauh...jd mls..hehe