Kisah Benar : 2 gambar hantu dari aku sendiri...18sx/18sg

Jalan Cerita:

Hari di dalam perjalanan
 Pada suatu hari 2,aku dan dua orang rakan ku dari Telok Mas Melaka iaitu Pie,Wan dan aku (syed) hendak pergi ke Batu Pahat Johor. 

Motif utama kami ber3 hendak pergi ke sana kerana hendak menghantar segala kunci (kunci rumah,moto dan sebagainya) kepada kakak ipar Pie.

Perjalanan kami bermula pada jam 9.00 pm. 

Dalam perjalanan 2,sy (syed) membawa kamera nikon DSLR D3100 bersama.

Saya mengambil ape je gambar pemandangn ketika malam 2 kerana mahu mencuba kamera baru itu di waktu malam.

kami tiba di Batu Pahat lebih kurang jam 11.00pm++...selepas itu kami pun pulang ke Telok Mas.

Setelah sampai di rumah masing2(Telok Mas),iaitu pada jam 2.30 am.kami balik ke rumah masing2 seperti biase.


Hari yang seterusnya
Selang beberapa mingu,Saya melihat kembali gambar yang telah di snap oleh saya sendiri ketika pergi dan ballik ke Batu Pahat.

Saya bergitu terkejut melihat dua gambar yang saya ambil sendiri.

Gambar yang saya ambil 2 ialah gambar pemandangan.

Apa yang membuatkan saya terkejut ialah terdapat objek aneh di dalam gambar pemandangan 2.

Setelah saya edit,gambar objek itu terkelihatan dan kelihatan lebih jelas.

Dibawah ini adalah gambar-gambarnya

PERHATIAN...!!!
Sesiapa yang di bawah umur tidak digalakkan melihat gambar ini,digalakkan jika ade pengawasan ibubapa
.

Objek ini hadir setelah di edit....
(klik pada gambar untuk lihat dengan lebih jelas lagi.)


 
Anda masih tidak percaya...??
(Klik pada gambar untuk lihat dengan lebih jelas)
terpulang kepada diri  masing2...
Jika anda kenal hantu ini,sila maklumkan dan comment kepada saya.
apa2 pown sy Syed Hilmi The bundle Tips melaporkan...hehehe...
Just nk bergurau & nak mengeratkn lagi hubungan sesame kita...
Jangan marah ye....hehhe
wassalam.......

just mahu menguji para blogger,
sama ada membace atau hanya suka melihat gambar

21 comments:

Syarifah Najihah said...

awk ni sy ingt btl2 dh td..hehe ape pun nice edit hehe

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hahaha...lgi pown dah sedia maklum,,,just perasan or x je ayt 2...hahaha

~Saya Buncit~ said...

hahaha..ceh, tertipu sebentar..

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hahaha,,,maaf ye,,,just nk bergurau2 je,,,,

Aisyah AR said...

hahhahahhahah!!! dasyat hantu dia!!! drakula & ghostbuster tue!!!! hahahha!!!

Syed Hilmi Syed Yahya said...

haha,,hantu nie baru je smpai,,,lepas nie Aisyah x tido mlm ar coz dh bace cite seram nie,,,haha

.::: Princess MOMOY :::. said...

x cayala dear
MY RECENT POST: WEEKEND PROJECT-Sin Chan dan Prangkap Nyamuk

Syed Hilmi Syed Yahya said...

x caye ke takut nie nak caye..?? hehe

kai azmier said...

aisey darekula tuh.. haha!

Syed Hilmi Syed Yahya said...

kai ; drakula Malaysia...heheh

d33y4--PurPL3oRkiD said...

ingatkan betol2 (T_T)

Nurhayani said...

kahkahkah! giler laa. lawak2! ^___^

aizatjohar said...

motif??hehe..

Lyeanna Wana said...

adess...=.=

tulus sweet said...

ni kalo panggil ghosbuster pun susah nak tangkap ni...

dewimalam said...

Haaa.....kelakar yer..!gurau senda!apa-apa pon baca cite hantu dewimalam...kalau suka atau jenguk je...!Maklimah tak kisah pong...!

mook said...

hampeh ! ingt ye2 jek huhu anyway sy org telok mas gk huhu

mUm_tAz said...

Assalam..aiceh...I tertipu..tidakkkk...

Cik Cammy Lia said...

sengal ah syed ni.haha tertipu

Mambang Terbang said...

tidakkkk....mambang tertipuuu..kahkahkah..igtkan leh tgok gambar2 saudara mambang dah td...ekekee...mambang follow ye :)

http://violencexx.blogspot.com/

Qaseh Qhaleef said...

hahakzz...
ingat hantu bebetul....
cik Qaseh tertipu....