tolong...!!!!

assalamualaikum......

hehe,,,tajuk agak menakutkn,,,sebenarnye nak mintak tolong anda semua undi Syed dalam BLOG BARU 2010 PILIHAN.....Syed bukanye nak populariti, tapi just nak sokongan anda semua....
sokongan anda lah yg membolehkn Syed improvekan lgi diri syed dan juga dapat improvekn lagi blog Syed dgn entry2 yg best dan bernas kepada anda....ok...ape2 pown Syed x memakse,,,hehe,,, k lar,,,,


klau anda nak mengundi syed mudah je carenye,,,anda klik di SINI...setelah anda masuk ke Blog Pilihan Malaysia,anda klik pada undian peringkat pertama....selepas itu anda pergi ke......

Blog Baru (2010) Pilihan -group 5

lasty...vote pada nombor 181 ok,,,ingat,,,vote nombor 181,,,ok,,,syed ulang,,,vote no 181,,,hehe,,, k lar selamat mengundi,,,,terimakasih sume...,,,,,

 klik di  > SINI <  dan undi di group 5   no   181 tau.......k...hehe,,,assalamualaikum....

sokongan anda amat Syed hargai.....

17 comments:

Fxysche Nas said...

voted!
byk sgt info berguna dlm blog u..
;">

My Bloggie ! said...

Done!! :) blanje makan eh haha

AdiaLuze said...

Gud Luck Yeeeaa ^____^

AdiaLuze said...

Oh yee..Mekasih citerkan pasal cityer 'Knowing' tuh...Hehehe

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Fxysche Nas ;thankz...=)

My Bloggie ! ; boleh je,meh dtg melaka dulu,,,haha


AdiaLuze ; thankz,,,pasal knowing 2 x pe,,,jut nk berbtul kn ape yg silap supaya kite same2 x bagi or terima sesuau fakta yg slah,klau syed ade wt slh pown tlong perbetulkn k...

Enna Banana said...

yes yes! will vote! Insyallah
hiah hiah
kalau menang sila share hadiah okay! haha

My Bloggie ! said...

doa la dapat kampus melaka. nak tuntut nie haha

Syed Hilmi Syed Yahya said...

enna banana : hehe..klau menang insyaallah....


My Bloggie : hahaha...ini memang semngt nk support+tuntut nie..hehe

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

thx komen en3 ika,.,so sbg penghargaan ika dh undi kamu yee.. =)

mijieywardie said...

da vote da.. gud luck bro.. :P

Syed Hilmi Syed Yahya said...

thankz sme yg vote syed,,,,!!! hehe x thu ar ape nk bgi kt korang,,,,ape2 thankz angt2...

My Bloggie ! said...

hehe joke je k. gud luck !!

mera zati M.z said...
This comment has been removed by the author.
mera zati M.z said...

go syed go ! hehe

follow sini #71 :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hehe,,,thankz,,,nice to meet you...=)

Enna Banana said...

jangan lupa kongsi award kalau dpt tau!!

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hehe,,,insyaallah,,,klau dpt,mcm2 nk kasi kt followers merangkap best friend nie,,,,