YAHOO...!!!! MALAYSIA LAYAK...!!!

MALAYSIA LAYAK KE SEPARUH AKHIR BOLASEPAK AFF SUZUKI CUP 2010....!!!!!




KEPUTUSAN TERKINI....
MALAYSIA 5-1 LOAS
INDONESIA 2-1 THAILAND

9 MATA-INDONESIA
4 MATA-MALAYSIA
2 MATA-THAILAND
1 MATA-LOAS

Syed banga menjadi rakyat Malaysia...!!!!
bagaimana pula dengan anda...???

13 comments:

Enna Banana said...

saya sentiasa bangga dengan MAS even depa kalah tau, saya anak malaysia! hiah! tetiba cam semangat >.<

Syed Hilmi Syed Yahya said...

banga dengan MALAYSIA ke EMAS nie..?? hehehe

Enna Banana said...

malaysia lah awak! emas buat apa, kasi berat jeh haha :P

Syed Hilmi Syed Yahya said...

haha,,,,ye ke wt berat..? (1st time dngr girl ckp emas wt berat je)...hehehe...lawak2....!!

Enna Banana said...

sila lah percaya syed!! >.<
i dun like emas okay, sangat sangat tak suka
blueeekk..siap muntah nooo. haha

Syed Hilmi Syed Yahya said...

monolog dalaman-(syed confused)
-(mmpi kot syed nie)

biasenye girl sinonim ngn emas,tp miss enna banana ni lain ckit,,kn2...?? hehe

monolog dalaman-(ooh,skarang aku dh pham)

patut ar,miss enna banana x suka emas,tp suka pisang emas lupanya(maksud pisang emas-gold banana)..hehehe

Enna Banana said...

bahahaha..
dilema sudah kamu yek
dah dah! jangan nak monolog sangat haha
bagi enna lah kan, emas ni sinonim ngan orang tua
mungkin time enna tua nanti baru minat kot, skang x lagi
sila percaya!!! haha

Syed Hilmi Syed Yahya said...

owh...mcm 2,ade lak mcm 2 eh...klau mcm 2,save ar ckit bajet,,,hehe...mcm 2 pown,mcm 2 lar,nk wt mcm mane lgi kn,dh jd mcm2,jd kene ar wt mcm 2.....hehehe

Enna Banana said...

abahaha..sangat save bajet! untung sapa kawin ngan saya, haha :P

Cik Mieyrarif said...

yehh jom berbangga

Syed Hilmi Syed Yahya said...

enna banana: kalau mcm 2 sy dh booking miss enna banana dulu ar,,hehe,,,just kidding...

cik mieyrarif:yeh...!!!!

Enna Banana said...

eh buatpe pisang? kuih ke?

Syed Hilmi Syed Yahya said...

yup...buat kuih,,,,nape..??