Aku lambat kekelas...!!!

ASSALAMUALAIKUM


  • Syed datang lewat ke kelas tadi. sepatutnye masuk kelas b4 jam 10.00am. Tp Syed masuk lewat 11 minit.
  • Nasib baik lecturer nie sporting & baik yg teramat sengat. muka lecturer pon berseri-seri hari nie,,,hehe..(x kene marah baru nk puji)
  • Syed masuk  kelas lambat bukan disebabkan bangun lewat,tapi on9 dek kerana internet buat pertamakalinya dalam sejarah laju kt apartment kolej nie....hehe
  • tu lar pasal,on9 smpai x perasan kelas dah nk start.
  • nasib baik Mak telefon n tanyekan kelas ade ke hari ni...hehe...
  • sampai mak lak yg kene ingatkan suruh pergi kelas..
  • dah macam time sekolah ar pulak,,,hehe
  • mak lak telefon kol 9.57am,3 minit b4 kelas start..haha..
  • tergesa-gesa Syed bersiap dalam masa 7 minit lebih untuk mndi,pkai baju,kasut,minyak rambut n ape2 jelar...
  • nasib baik Syed bukan pompuan,klau x,huh,lewat sejam ar g kelas...hehe
  • best kelas ari nie,baru hari 1st kelas programming,dh abis bab 1 n dah separuh bab dua belajar ari nie...hehe
  • ape yg penting,ade input walau pon lewat,,hehe,,,

6 comments:

aienz nawawi said...

huhu . gara-2 internet smpai lewat ke kelas erk
hehe

azrinrahim said...

ai nasib baik mak call kan..hehe btw, same jer mcm ayie ..tpy taklah lewat g kelas sbb selalu on9 dlam kelas shja.hehhe

Syed Hilmi Syed Yahya said...

aienz nawawi ; betul2,,,kinternet ni ade kebaikn n keburuknye...slah satu keburuknye mcm nie lah,,,leka,,,haha



azrinrahim ; wah....ayie lgi hebat,on9 kt dlm kelas,,,haha

Ainismaira said...

haha.. mandi 7 minit ek..ok la tu.. laki mmg senang.. ingtkan tlewat bgn..rupanya leka on9.. haha.. pengajaran tu..

✿ YaYa ✿ said...

he3..
bleh plak eh cam tuh..

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Ainismaira ; hehe...sebenarnye 3 minit lebih je kot,,,hehe,,yg lain coz mengebas beg,pakai baju n lain2...hehe..betul2..laki memang senang


✿ YaYa ✿ ; boleh,,,,try yaya buat,,,hehe