Cuti lagi....!! Yahoo..!!

ASSALAMUALAIKUM

  • Yahoo....!!!! esok cuti,,,!! jumaat lak x de kelas,,,,,!!
  • khamis,jumaat,sabtu and ahad cuti...lame 2,,,,
  • best gile ashik2 cuti je,,,,hehe...
  • sebab ape cuti eh..?? 
  • sebab esok hari thaipusam
  • jadi dengan kesempatan ini,Syed akan Balik ke kampung...
  • fuhh...! best gitu,,dapat ar berblogger n makan sepuas-puasnye bile ade di rumah nnt...hehe
  • tapi boring gak nnt ashik duduk rumah je...
  • nak keluar ke x nk eh..??
  • keluar ar,,,itu pown klau mambe Syed di melaka pown cuti same,,,
  • kalau x cuti,maknenye jadi anak dara ar Syed duduk dalam rumah je,,,hehe
  • best ape jadi anak dara sebentar,x de ar penat berjalan,,,hahaha..
  • ape-ape pown,Syed akan bersuke ria sepuas-puasnye bile ade kat rumah,,,
  • mint-mintak ar lecture x bagi assignment,nnt x dpt ar rilex,,,hehe,,
  • ok ar,,,itu je Syed nak bagi tahu,,,Selamat bercuti...!!
  • ASSALAMUALAIKUM... 

8 comments:

Shahazrin said...

wah seronoknya..nak follow tapi dah follow.. hehehe

Cik Cammy Lia said...

x acinye dia cuti lama.huhu.

cik ciput said...

tidur je la kat rumah..hehe

::wan fadhilah:: said...

eh, esok thaipusam ke? napa xde dlm kalender aku pun.. huhu..

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Shahazrin ; betul2,,memang seronok cuti...

Cik Cammy Lia ; aci lar,,,,hahaha


cik ciput ; tidur..?? haa...berkara yg jarang dilakukan oleh Syed time cuti,,,,hehe

::wan fadhilah:: patut ar,,,,nie pasti kalender tahun lepas,,,haha

Apple Sweet said...

best nye cuti esok,.....kihhh3
kedah x cuti x best la.....

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Apple Sweet ; hehe,,,jd,kene ar pindh N9 kalau nk cuti,,,hehe

Apple Sweet said...

ermm 2 la jauh sgt nk p pndah sana pun???