1st time segan dengan blogger...

ASSALAMUALAIKUM

  • Syed segan,,!! dengan sape..?? dengan blogger yg bernama MILA..
  • 1st time...huh...merah pipi disebabkan segan,bukan sebab kesan gincu dari kiss ye,,,hehe
  • Tapi segan disebabkan mesej di shoutbox...
  • kalau nak tahu ape yg MILA tulis,leh bace kt gambar kt atas...
  • MILA kate Syed manje sebab bahasakan diri dengan nama Syed,,, betul ke..??
  • terpulang kepada diri masing2,,,
  • bagi Syed,bahasakan diri dengan nama Syed nampak lebih mesra pembaca...betul x..?? hehe..
  • ape2 pon,thankz to MILA for the mesej,,terharu giler Syed,,!! hehe
  • jom terjah blog MILA,,,
  • comel blog dier coz background blog MILA nie gune pic dier,,,,comel sangat..!!

9 comments:

^mISz MatAHarIEy^ said...

nampak manjer maybe sebab jarang lelaki bahasakan diri dengan nama sendiri.. tp pada Na mmg nampak cam mesra sikit kan?

Syed Hilmi Syed Yahya said...

^mISz MatAHarIEy^ ; betul2...Syed sokong,,,hehe,,segan ar pulak,,,

Tuan Syed said...

macam mana syed nak bahasakan diri syed ya...nama kita sama lah...
syed tolong lah syed...

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Tuan Syed ; pening.. (0_0)... hahahaha....

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

heheh....naz lbih suka pnggil org nama syed ni, dengan nama kedua...mcm kes u, panggil hilmi bole? :)

whitecappuccino said...

manjer dan sopan dan menggambarkan tuannya baik sgt :) (bukan bermakna org len tak baik k)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Syarifah Nornazrah Al Yahya ; hehe,,boleh je,yg pentin simple n senang ingt....


whitecappuccino ;betul2....Syed sokong,,!!!

Nina Azriff said...

sokong mila! hehee

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Nina Azriff ; mila hebat,,,!! hehe