pagi yg sepatutnya tidak berlaku pada hari ini

ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT PAGI

  • Plan senior pada hari ni sepatutnye g UPM coz ade buat lawatan,,
  • Tapi x menjadi kerana belum lagi hantar borang permhonan untuk membuat lawatan ke UPM
  • tapi x pe,mingu depan pasti jadi,,,hehe,,
  • huhu,,,x sabar nak pergi jumpa kawan2 yg belajar disana...harap2 diorg kt sane 2 kenal Syed lgi hehe..
  • Disebabkan x jadi g UPM,jadi,kelas pon berjalan seperti biase,hari ni kelas jam 9.30am iaitu kelas math dan satu lagi kelas jam 11.30am iaitu kelas data base (pengaturcaraan pengkalan data).
  • hari selase lah kelas paling sikit,,jadi ade ar banyak mase untuk buat keje2 lain,x macam semalam,kelas star jam 8.30am,abis pula jam 6.00pm...fuh,pack giler mase,,,
  • ape-ape pon,belajar tu penting untuk mase depan,,betul x..??
  • ok lar,,Syed nk bersiap untu pergi kelas yg pertama untuk hari ini,,jom semua join,,,hehe
  
  • gambar nie waktu hari inovasi di kolej syed waktu syed sem 2..
  • syed di sebelah kanan n idan iaitu kwan sekelas syed di sebelah syed..
  • best giler hari inovasi ni coz syed bertugas di bahagian makanan,jadi,makanan VVIP semua syed join makan jugak,,hehe

4 comments:

Farra Rossie said...

haha. nak makanan je kan ? =P

amira said...

bju koprt 2 mcm sya pye bju kolej..huhuh

whitecappuccino said...

Betul tu syed, belajar penting untuk masa depan yg cerah.Wah! untung dpt rezeki tu ya.

. Amiera . said...

wahhh maca org penting je ni.. hehe