semua orang di dunia bakal hilang pengunaan FACEBOOK..??

ASSALAMUALAIKUM...


berita nie syed dapat tahu dari blog ::.Love Story Cute.::
jom terjah ke blog ::.love Story Cute.:: kalu nak tahu dengan lebih lanjut..
kalau benar ar bende ni akan berlaku,satu dunia pasti akan bersedih...

latest news....Facebook akan dipadamkan pada 15/3/2011

klik SINI


tapi syed x berape nk percaye sangt,coz g kt facebook Mark Zuckerberg,dier x de cakap pown pasal dier nk stopkan facebook nie...x kn kt berita dier g tahu,tp kt facebook dia,dia x wt announcement.. 

apa gune dier update interface facebook yg baru kalau gune untuk 3 bulan je...buat penat je lar kn,,,harap2 ar,ini khabar angin je...

11 comments:

Apple Sweet said...

btoi 2 msti ramai org akan sedih

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Apple Sweet ; betul2...tp klau d pk2,mcm x caye je...

Matika said...

Facebook akan dipadamkan pada 15/3/2011
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2011/01/facebook-akan-dipadam-pada-1532011.html

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Matika ; heheh...baru td singah...

alexa yussida said...

takkanla beliau nk tutup...sumber pendapataan tuh^^

Syed Hilmi Syed Yahya said...

alexa yussida ; 2 lar pasal,syed pown x bape nk percaye sangt cite nie....

EmanCloud said...

berita palsu! hahaha mati semua orgklu xde fb. aku rase tom myspace dah suke terbace berite ni..

EmanCloud said...

http://bilatergigithalia.com/2011/01/09/persoalan-kenapa-leher-zirafah-panjang/

cik mieza said...

khbr angin jew kowt

Faten Mahpol said...

laa.... klo cm2 mst da x bez kn fb da x dek... xsyok btolla...

Syed Hilmi Syed Yahya said...

to..
EmanCloud
cik mieza
Faten Mahpol

betul2...syed pown rase mcm 2 gk,,,rase mcm tipu je facebook nk break.