Tipu...!!! Karut...!!! Tahyol semuanya nie...!!!

ASSALAMUALAIKUM

Memang karut kalau korang percaye semuanya nie. semalam syed tukar lah header messi. Lepas tukar je,fuh,idea nk post entry membuak-buak.. tahu x membuak-bua 2 ape..?? senang cerita,idea terlalu banyak. x kan lah disebabkan syed tukar header,idea terus dtg bertimbun-timbun. tipu betul syed nie..hehe..ini dier header blog syed sebelum dan selepas....


 sebelum (old header)


selepas (new! header)

Ade perbezaan x..?? mesti lah ade,,hehe,,memang header 1st tu x de inspirasi (no inspiration),tp cantik... lepas gune heder Barcelona+Messi nie,idea banyak macam Barcelona punye jaringan gol masa lawan Real Madrid...hehe...

Ape-ape pon,korang percaye ke header leh bagi inspirasi or idea kt blog kite..?? klau mengarut bagi ar tahu k,,,hehe...assalamualaikum...

3 comments:

y-A-n-A said...

mungkin gak kot.. xde inspirasi tu yg buat otak kering.. hehe.. nice header.. :))

:: Little Kouru:: said...

tak tau betul ke tidak tapi ramai pakar motivasi mengatakan bahawa jika kita tampal idola kegemaran kita and tiap kali tengok je picture idola kita tuh ada satu sel yang dikenali sebagai neuron akan menjadikan imaginasi kita berkembang sekaligus menyebabkan kita menjadi seoran yg positif.wallahualam =)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

y-a-n-a ; hehe...betul2,,,thankz...


::Little kouru:: thanz sangt for the information,,,syed rase memang betul pasal gmbar edola 2 klau kite tngok.....