Mungkin ini dapat membantu anda mendapatkan idea untuk hasilkan entry baru...

ASSALAMUALAIKUM


comment nie baru je Syed dapat tadi dari entry syed yg bertajuk Tipu..!! Karut..!! Tahyol semuanya nie...!!,
comment ni bagi Syed memang bernas n banyak membantu.comen ni dari  ::Little Kouru::, ::Little Kouru:: kate,....

"ramai pakar motivasi mengatakan jika kite tmpal idola kegemaran kite dan tengok picture idola kite,ada 1 sel yg dekenali sebagai neutron akan menjadi imaginasi kite berkembang sekaligus manyebabkan ite manjadi seorang g positif"

syed rase bende ni betul coz lepas syed letak header LEONEL MESSI,idola bola sepak syed,trus idea syed dtg mmelimpah-limpah.jadi lepas nie,anda letak lak gmbar idola anda semua banyak2 kt blog korang,,,hehe..harap2 ia juga berlaku kepada anda...

lasty..terima kasih banyak ::Little Kouru:: for the information...!! nice to meet you..!!

12 comments:

aNnE said...

kalo header pic sndiri?hahaha
kidding ;p

Syed Hilmi Syed Yahya said...

aNnE ; hehe,,kene pasti kn pic 2 time kecik2..lain ar ckit nnt,,,hehe

nur said...

oo ye ke.. hurmm bagus ni ye anak raje..

Jemput keALL IN ONE

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Nur ; yup...coment ni dari little kouru...

Anip™ said...

ohoh, macam tu jer, letak gambar idola kite. mybe ia menjadi sumber inspirasi kite kot,

BLOG GEMPAKZ SIOT

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Anip™ ; betul2...bende senang je 2...hehe

:: Little Kouru:: said...

my pleasure.yup sebagai sumber inspirasi.nice to meet you too =)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

:: Little Kouru:: ; hehe...nice to meet you to..=)

Insan Marhaen said...

kalau letak gambaq kaabah, amacam? atau letak gambaq PM?

ANATI SOKI said...

ngeeee... header anat pic muka anat je.. hehehe muahahahhahahaha

Sharifah nor said...

patut ler akak tak de idea..sbb header tak de gambar..hanya tulisan jer..!!!

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Insan Marhaen ; kalau itu idola ite,x jadi masalah....


ANATI SOkI ; kalau pic 2 leh bagi inspirasi kt anat,bagu ar,,,hehe


SHARIFAH NOR ; hahaha..lawak ar akak SYARIFAH nie,,,,jadi lepas nie,kene ar letak header,,,,hehe