header baru sempena tahun kegemilangn Messi..

ASSALAMUALAIKUM..

agak serabut heder baru nie,tp x lame pown header baru ni...hanye untuk semingu lebih,,,cukup mase,Syed letak balik heder NO INSPIRATION..header nie just untuk bagi tahu 2 my reader coz syed adalah peminat Barcelona n slah seorang player Barcelona yg Syed minta ilah Lionel Messi...konal x..??? mesti kenal punye coz Messi adalah pemain terbaik Dunia pada tahun 2010 yg telah diistiharkan oleh FIFA pada mingu ini...

hebat kn dier nie...lebih hebat dari Cristiano Ronaldo,lebih hebat dari segale-galenye...walupon tubuh badannye kecik,tapi corak pemainannye agak lincah seperti maradona n pele...baru-baru ini,dier telah menjaringkn 3 gol dalam perlawanan Copa del Rey menentang Real Betis (sepupu kpd real madrid) hehe,,,justkidding..klau ade name Rial or Madrid,Brcelona akan membelasah dengn jaringn 5-0...hehe...

14 comments:

aNnE said...

power2..haha

Kami Gembira... said...

canteekkkk

SANDRA AZWAN said...

letak la gambar bro beraksi kat atas tu instead of letak Messi..;-) Aweks2 suke kot! LOL

Syed Hilmi Syed Yahya said...

aNnE ; betul2...


kami gembira ; thankz...

sandra azwan ; haha,,,gmbar zaman egemilangn syed x de,,,klau gmbar biase 2 ade ar,,,hehe

Nurulezzah said...

wah, betul betul fan nih :P

nur said...

peminat tegar messi ni ye.. nice ..

Jemput keALL IN ONE

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Nurulezzah ; haha...betul2,,,,

nur ; hehe,,,biler ar dpt jumpe ngn messi nie,,,hehe

whitecappuccino said...

cantik bangaet header ni!! suker2! seronoknya kalo dpt wat ala2 gini.. :)

fyna said...

hehe....peminat messi e..


jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Syed Hilmi Syed Yahya said...

whitecappuccino ; boleh wt,n boleh belajar klau nk,,,senang je,,kt youtube syed belajar...

alexa yussida said...

high five la syed!!:D

23 ni nk g tgk game kat sana...jum ikut nak?

Syed Hilmi Syed Yahya said...

alexa yussida ; waa,,mint bole gk ke..?? 23..?? syed dh kene balik kolej...

ayhansoccerfreak said...

walau ape pn..cr7 masih lg leader pichichi season ni dgn 23 gol..kejar messi ye..he3

Syed Hilmi Syed Yahya said...

ayhansoccerfreak ; hehe,,,lari messi,,,!! haha