Follower baru yg lawak & sopan-santun....

ASSALAMUALAIKUM...



nampax x..?? Xcyber, Kiera Qaira & sha era....penuh homat sekali diorag semua,,,macam dah ade kt zaman melayu yg dulu2,,senang cerita kt zaman parameswara,,,,hehe

sebab ape leh jadi mcm nie..?? sebenarnye,klau syed blogwalking,syed akn tingalkn jejak kt shoutbox,,,syed akan tingalkn jejak mcm nie "anak Raje tumpang lalu"

hehe...that y ar diorg jdi mcm nie,,,diorg ni memang lawak bgi syed,,,sebenarnye ramai lgi,tp syed just tunjukn 3 org nie je...hehe...nnt kalau x busy,syed akan promote blog or follower setia syed...hehe

ok lar,,jom terjah ke blog diorg...hehe


Syed x sepopular abg Ben nk promote blog diorg,,tp,ape yg syed buat hanye ape yg termampu untuk follower syed yg menyokong blog syed selame nie dan juga sebagai tande penghargaan kepada follower syed...luv u all...hehe
assalamualaikum....
majulah blog untuk semua,,,hehehe...

6 comments:

alexa yussida said...

messiiiiii ^,^...sejak bile anak beranak messi jadi anak raja nih?hehehhe...

sy kipas ssh mati messi:p

Syed Hilmi Syed Yahya said...

alexa yussida ; semnjak manjadi blogger,,,hehe

^mISz MatAHarIEy^ said...

mr messi kerabat mana yer? :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

^mISz MatAHarIEy^; kerabat diraja sepanyol...haha

Ainismaira said...

hee.. makin ramai la yg post camtu nti..

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Ainismaira ; hehe..pengaruh filem dulu2 ar nie,,,haha