Antidote yang terbaik untuk aku..

ASSALAMUALAIKUM

  • Bangun je pagi-pagi, aku tegok, aku berada diatas kerusi...Huh,baru lar aku ingat,lupenye aku tertido semalam sewaktu menonton television. Nasib bai ar abang aku ada sekali kat situ,boleh lar di tolong tutupkan tv,kalau tak,sampai esok lar jawabnya tv terbukak.
  •  Lepas dah bangun tu,mula lar penyakit lame aku datang iaitu selesema,,waarg,,!! tak suka2..!! sebab ape boleh jadi macam nie ye..?? mybe sebab aku tido kat ruang tamu terlupe tutup kipas dan tingakap,jadi,angin mencurah-curah lar ke arah aku,dah lar tak pakai selimut...
  • Bila dah selesema nie,mula la aku nakhabiskan stok tisu,,,hahaha,,nak mkan ubat malas,jadi,makan lar tisu,,,hehe,,,bukan makan tisu tapi buat lap sumthing yang meleleh dari hidung aku...
  • Sebelum ini,aku cuba cari antidote  di rumah untuk mengelakkan penyakit selesema ini terjadi,tapi tak menjumpainya. Bila dah terkene selesema,baru lar aku jumpa,,,huh,,,malangnya nasib...
  • Nak tahu apa antidote yang aku gunakan selama ini yang memang benar-benar berkesan..gambarnnya ada di bawah ini....try lar gune,,insyaallah berkesan kepada anda lebih-lagi yang ada asma,selesama dan sebagainya.

UPDATE :minuman ini diperkaya dengan Vitamin C,B3,B6 dan B12.

Air ini juga sesuai untuk mencegah masalah kesihatan seperti:
  1. KENCING MANIS
  2. DARAH TINGI
  3. GHAUT 
  4. MASALAH JANTUNG MASALAH STRIKE
  5. LELAH & ASMA
  6. DENGI BERDARAH
  7. MASALAH KEPUTIHAN
  8. HAID TIDAK TERATUR & SENGGUGUT
  9. MAIGRAIN PARU-PARU BERAIR
  10. SEBELIT @ PELAWASAN SISTEM PENCERNAAN
  11. BUASIR @ GESTRIK
  12. KULIT SENSITIF @ ALAHAN @ KULIT KERING
  13. MEMBERI DAN MENAMBAH TENAGA
  14. MENGERATKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI

6 comments:

eqhaZIN said...

ape bnd tu der?
mcm botol air barney je. ngeh3.

Syed Hilmi Syed Yahya said...

wqhaZIN ; hehehe..ini minuman herba,,,memang pahit giler2...tp bagus utk kesihatan...

eqhaZIN said...

hmm herba?? erkkk.
dun like. dun like.

Syed Hilmi Syed Yahya said...

eqhaZIN : sedap perisa ni pahit,ade lagi 1 perisa,dier manis ckit...

sicKo^ said...

macam botol air anak aku.. cuba ko citer sket khasiat air tu..

Syed Hilmi Syed Yahya said...

SICKO : Sy dh update entry ni,klau nk tahu kebaikan ye leh bce di atas..