kenal Zamarul Hisham..,??

ASSALAMUALAIKUM

  • Boring giler semalam tak tahu nak buat ape.
  • jadi,Syed ajak lar kawan Syed jalan-jalan kt bandar Melaka.
  • jalan-jalan kt situ pown boring jugak kerana ashik jalan  di tempat tu je,,,huh..
  • waktu jalan-jalan di Dataran Pahlawan tu,tiba-tiba ternampak satu video kamera besar yang tengah merakamkan sesuatu.
  • jadi,Syed pergi lar dengan lebih dekat lagi.
  • lar,lupa-lupanya ada seorang pelakon sedang membuat shooting drama. tapi tak tahu ar darama apa.
  • artis tu ialah Zamarul Hisham. 
  • nak ambil gambar dengan dia tak boleh kerana dia tengah busy shooting.
  • jadi,syed just curi-curi ambil gambar dia je lar.huhuhu
 
 
 

12 comments:

Dr. Rodzila Rodi said...

apa ada kat melaka?
hihihii.
nape tak tgu zamarul abis shooting?
hehehe

Syed Hilmi Syed Yahya said...

DR. Rodzila ; ingt nk tungu,tp mmbe x nk tungu..huhu...

Cik Muda Sae said...

dia sorang je ke?? heroin dia tarak ka?? lama tak pg melaka dah...huhu~

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Cik muda Sae ; heroin di x knal lar pulak,,,huhu..dtg lar melaka,kt cini mcm2 ade....huhu

Rozuan Ismail said...

paparazi sgt kau hilmi..haha

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Rozuan ismail ; hahaha...dh ramai giler ckp mcm 2,,,mmbe kt kolej pown ckp mcm 2,,,,aduh,,,sgn oo....hahaha

Cik Cammy Lia said...

1 je ke pic nye?

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Cik Cammy ; yup....1 je,,.sbnarnye nk snap banyak2.tp biler nk snap je,dier pusing belakang...huhu

Miss Secreto De Amor said...

Ni yg jelez nih .. cmne leh jmpe zamarul lak . . .oh tidak . .

Syed Hilmi Syed Yahya said...

miss secreto de amor ; hahaha...x sengaje je pown...ni pown pic curi2 snap...huhu

Cik Cammy Lia said...

hehe lenkali gtau la..wat bahasa isyarat..ahaks..xpon dia ingat syed paparazzi tu

Syed Hilmi Syed Yahya said...

cik cammy lia ; hehe..paparazi..?? x mo lar jdi,,,,hehhe