Macam-Macam Fashion Zaman Sekarang

ASSALAMUALAIKUM

  • Zaman sekarang nie,penuh dengan gaya yang hebat-hebat. kadang-kadang ade juga gaye yang pelik-pelik nie.
  • salah-satu contoh ialah kasut. kasut zaman sekarang nie,macam-macam warna dan macam-macam saiz.
  • ade yang besar,ade yang panjang,ade yang warna warni dan macam-macam lagi lar.
  • kasut yang sebelah lain-lain jenis pown ade...ish,ish,ish..
  • biasa lar,ikut peredaran zaman,kalau tak ikut,orang cakap kite mundur pulak.
  • kalau nak ikut peredaran zaman tu boleh,tapi jangn melebih-lebih pulak,nanti apa kate orang.
  • entah-entah nanti orang kata kite tak siuman lar pulak,,,hehehe
  • macam kawan Syed sorang nie.die memang ikut peredaran zaman lar,ade je barang baru die nak ikut,ade je barang baru,dia nak beli.
  • apa boleh buat,dah minat ar katekan,kite sebagai kawan just support je...huhu...betul tak..??
 
picture by SYED HILMI SYED YAHYA


8 comments:

eqhaZIN said...

ader yg berfashion tu lawa.
tp ader jugk yg mangsa fashion. polik2 benar gye mereka! ngee.

hanisa sabrina said...

haha.setuju dengan comment di atas ini.

kdg2 jd mangsa fesyen . pelik pulak tgk.
cam kesian pun ada .haha

y-A-n-A said...

yana pakai pe yg yana selesa jek.. :DD

aqim said...

saya suka fesyen,tapi bukanlah mangsa fesyen..ye..

sicKo^ said...

fesyen, fesyen gak, tapi klau kasut sebbelah lain, itu dah pelik sangat dah..

Anip™ said...

smart der, gmbr nie, huhuh

awek retro said...

cantik..tapi macam ade bau..huhu

queen aida said...

syed..igt queen lg x??benonye queen xletk lg header 2..sob sob