SYED HILMI Photography : Tiang Pelik

ASSALAMUALAIKUM

  • Selalunya tiang lampu @ tiang elektrik terletak di darat.
  • tapi,tahukah korang semua yang tiang elektrik @ tiang Lampu terletak di laut...??
  • huh...pelik jekan bunyinya.
  • tapi bende ni memang betul dan memang berlaku di Negeri Sembilan.
  • Syed tak tahu lar apa fungsi orang itu meletakanya di tengah laut.
  • agak-agak korang,kenape tiang tu diletakan di situ..??

(picture by SYED HILMI SYED YAHYA)


8 comments:

missSenget said...

tu tanda kepala yg diorang tanam dulu2..

x__x

Hafriz Mohamad said...

aktiviti pnangkapan hasil laut scara haram.. guna karen.. hik3.. agak je la...^_^

Salam Maulidur Rasul 1432H.

si para para said...

ada rumah lagi tu dalam air..ada makhluk air kot.hehe

♥ eyka elisha ♥ said...

hahahaha!tuh tiang lmpu utk org yg dok kt bwh tuh la.. =P

awek retro said...

jom siasat..kenape tiang lampu tue dlm air..k

misSbLurRy said...

ada lampu x?
klo ade maknye nye dia nak suh ikan tue muncul kat area2 ade lampu
senang dia nak sauk
ikan kan attractive kat cahaya
dia akan berkumpul kat kawasan ade cahaya klo time malam..

agaknye la...ahahah

good_boy said...

bikini bottom ade kat bawah tu..ahaha

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Banjir ke??
Biar betik...