Gambar profile aku pon kau nak amek...?!?! ape cer ni..?!?!

ASSALAMUALAIKUM

huh....gambar profile aku pon kau nak amek..?? ape cerita ni..??

baru-baru ni,ada lah sorang manusia ni tag gambar profile aku kt FB dia...
lepas je dia tag,terus dia gune gambar profile yang aku tengah gune tu....
peh....geram lar aku,,,dah same gambar profile nanti..
dah lar gambar profile tu aku baru edit....lagi lar geram aku dibuatnya...

lepas dia guna tu,dia buat tak tahu je...
lepas tu,dia  komen kt FB orang,...dah orang tu ingat aku yang komen...
cara dia komen lak macam nak mengutuk orang...
dah orang lain ingat aku, yang buat,,,

Lepas je aku tahu yang dia komen kt Fb orang tu,aku terus tukar gambar profile aku...
segan lar kalau tak tukar sebab nanti orang ingat aku lak yang mengutuk...

aku pelik lar,kenapa dia nak sangat gambar profile aku tu..?
semart sangat ke..??cantik sangt ke..??
kalu betul hebat lar aku maknenye...huhu...

kalau korang nak tahu gambar profile ape yang orang tu kidnap,ada kt bawah ni..

ini adalah gambar stig iaitu pemandu uji bagi rancangan Top Gear

9 comments:

Myra Ayreen said...

gila kot ta smart gambar profile u tuh .. lau ta smart , takde kot org nak kidnap :P

buuwa said...

Rilek2... tue antara risiko bila dah upload pic kat tenet nih..^^,

cik fza said...

dah kebuntuan gambar lar kot..
aiyok..

-[miracle]- said...

wahhaaa~
cool plakk. die jelez tuhh. aha :D

kOtAk^mAgiKa said...

sapa yg amek pic ko?haha..the stig tu bukan michael schumacer ka?(payah tol nak eja nama dia).

marshmallow said...

dia cemburu kot.

BJ said...

abih la hang.... ayok tak tayok...

erleena said...

haha eh bngge la sket ,sket jeh haha

diana said...

dia tak de gambar kot..
ok la tu..kamu pun ambik gamba orang..kan???
hehehhehe