1st time join Dinner

Mood : Mengantuk
Location : Ruang Tamu Rumah
Weather : Mendung
Time :10.08pm
In My Mind : Malas nak balik kolej awal pagi esok -_- 
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)


ASSALAMUALAIKUM

1st time dalam seumur hidup aku,aku join dinner besar-besaran bersama rakan-rakan di Kolej. Dinner ni dibuat bagi meraikan lecturer yang bakal berpindah tidak lama lagi dan juga untuk meraikan senior yang bakal graduation tidak lama lagi.  

lokasi yang telah dipilih ialah di sebuah hotel di Pengkalan Balak Melaka bersebelahan dengan pantai. Hampir 80 orang pelajar dan lecture yang menyertai. Dinner ini bermula pada jam 8.00pm dan kami bertolak dari kolej ke lokasi dalam jam 7.40pm. Dinner ini berakhir dalam jam 11.20pm.




 


14 comments:

mr_mrs mikko said...

ah, hujan2 ni termsuk entry makanan...
teramatlaaah perut berkeroncong...

mr_mrs mikko said...

ah, hujan2 ni termsuk entry makanan...
teramatlaaah perut berkeroncong...

Nurul Syazana Noorhijas said...

huaaa~ da la lapa , gi letak gmbar mkann lak . haiayah . :((

Siti NorSherina Bt Rohame said...

nmpak mcm sedap..hee....tgu dinner PAKU plk oke...

aNiss :):) said...

nampak sedap!! ngee~ tengah lapar nie (^,^)

zmah said...

Lapar pula bila tgk gambar ni...

MERAH said...

sluurrppp sotong itu menggoda. sedapnya.

Cacing terapung di udara

4 tempat bacaan UNIK di dalam al-Quran

Tolonglah MALU pada Allah

Ifti Larina said...

sedapnya~~

Cik Yana said...

Erk~ dah la tengah lapar :(

Entry terkini: Blogger yang buat cik Yana tension!!!

Qaseeh Tolia said...

Alo dik, mintak abg restoran tu, titipkan resepi...nyum!nyum..dah la belum lunch nih

NICK IRFAN said...

perghh! sedap jgk aku tgk makanan ni jarak dekat plak tu!

salwaismail said...

nmpak sedaaaaaaapppppp!
:DDD

++nOTy guGUrL++ said...

huu.....trus terasa lapor.....nyum2!!!

Mekar said...

Cantik kejadiannya gambar ni. akak pun suka ambik gambar makan2 ni

from : mymekar.com