Smoker_Killer (X_X)

Mood : Gembira tapi penat....
Location : Ruang Tamu Rumah
Weather : gelap kerana malam
Time : 8.45pm
In My Mind : Banyak giler gambar nak di edit -_- 
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)


 Assalamualaikum....

"Perokok merokok rokok"...huh....

cakap mengenai rokok nie, anda semua pasti membanyangkan asap rokok,bau mulut perokok dan sebagainya. Aku bukanlah seorang perokok kerana aku tahu rokok itu boleh MEMBUNUH. Tapi bagai mana pula orang yang merokok tu..?? mereka tahukah bahayanya rokok kepada diri mereka..??
 
Bagi yang belum mengalaminya,pasti mereka mengangap rokok ni tidak membahayakan diri. tapi kalau dah tahu,mereka tetap tidak akan berubah fikiran untuk berhenti merokok. Ini mungkin disebabkan kandungan rokok yang membuatkan seorang perokok itu berasa gian untuk merokok.

Fuh..memang hebat penangan rokok kepada manusia. Bagi mereka yang tidak penah merokok,pasti anda semua tertanya-tanya.  
  • "sedap ke hisap rokok nie"
  • "boleh kenyang ke"
  • "boleh ke hilangkan stress"
  • "apa faedahnya kalau kita hisap rokok"

Pernah tak anda semua tertanya-tanya seperti itu..?? adakan..?? kalau ada sesiapa yang boleh menjawab persoalan ini,boleh tingalkan pendapat anda di ruang komen...=)




14 comments:

hantu GiGi said...

dulu hisap rokok sbb nak kurus! bodo kan?

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hantu gigi ; haha...memang org dh x betul coz rokok sebb nk kurus...

Ain Jia Zainudin said...

ingat encem ke lau smoking?? haih .ain xbole nak duk dekat ngn smoker even abah ain sndiri .xbole .mesti ain lari dulu..hehe ,,:O

Syed Hilmi Syed Yahya said...

ain jia zainudin ; baru teringat,ade gk org merokok sbb nk nmpak macho n encem kn...pelik2...same lar,sy pn x suke duk dkt ngn smoker...

umUMRA said...

makruh isap rokok nih..sebab ia mndatangkan mudarat pd diri...

respect pada yg tak hisap rokok sbb tak terpengaruh dgn kwn2..

V(^_^) peace

misSbLurRy said...

isap rokok baru lah macho...
nampak gah...

:)

Ain Jia Zainudin said...

hoh .ain anti smoker lah syed ! :P
if nak cri bf pn ain xmo smoker .nnt dting kene duk jao2 ngn ain .hahah :D

Nur Ayuni said...

susah nak ckp bab rokok merokok nih..huhu

azrijohan said...

jemput join:
http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/mari-join-bloglist-smile.html

i am DiDa said...

Visits back & following...nice pic's bro ! (",)v

Arya Putra said...

sedap tak sedap tu belakang kira..
tapi lelaki atau wanita yang merokok ni jadi ketagih kerana ada satu feel yang menghalang mereka untuk berhenti..jadi adik2 di luar sana, katakan tidak..kepada rokok..rokok elektrik takpe..tak bahaye..hehehe..

CiNta said...

kalau lihat lelaki hisap rokok ok lagi... yg sakit mata bila tengok perempuan yang merokok.... buruk bebeno!

Fhanan92.blogspot.com said...

one word to describe. SMART :)keep it up bro!

SnowladieS said...

tak kesah org nak isap rokok asalkan tak menyusahkan org len. kan?