Photoshot With My Friend

Mood : Tak sabar nak pergi ke PutraJaya esok..=)
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Mendung.
Time :  12.50pm
In My Mind : go to seremban to day..!!
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)
My Photography Page : SYED HILMI PHOTOGRAPHY

ASSALAMUALAIKUM....

Semalam bersamaan 26/5/2011,aku dan dua rakan aku keluar ke bandar melaka. Tujuannya ialah menjalankan aktiviti pengambaran iaitu photoshot. Pada mulanya kami tidak ada buat apa-apa plan untuk aktiviti ini kerana semuanya dirancang pada saat-saat akhir.

Di bawah ini adalah sample gambar setelah tamat sesi photoshot. Sesi ini bermula pada waktu petang dan berakhir pada waktu magrib. sebenarnya banyak lagi gambar yang aku tangkap tetapi belum siap di proses sepenuhnya. Kalau anda mahu tengok hasil gambar yang aku dan rakan-rakan aku tangkap itu,tungu lah pada mingu depan ye, diharap anda semua dapat bersabar...=)



13 comments:

MyraAyreen ^^ said...

hoh ! nak photoshop jugak :(

NURUL AINI NORAZMAN said...

cepat sikit proses gmbr uh,.nak tgk,.hhehehehe

Syed Hilmi Syed Yahya said...

MyraArenn^^ ; bkn photoshop,tp photoshot...hehehe..kalau nk photoshot,jom dtg melaka...=)


nurul aini norazman ; hehe...orait2...sabar2...hehe

atien rashidi said...

kat area masjid selat kan ??
HAHA ngape tanampak syed kan HAHA

Syed Hilmi Syed Yahya said...

atien rashidi ; yup....hehe...kenal ke rupe syed mcm mane.? hehe..kalau kenal n nmpak,tegur lar ye...hehe

emeera asnary said...

shantek... jelez bleyh x? haha

W said...

putrajaya esok? jumpa sana. haha xD

Syed Hilmi Syed Yahya said...

emeera asnary ; thanks...haha..boleh2....hehe..

W ; yup...hehe...isnyaallah kite leh berjumpe...=0

fifianggun said...

wow...you're fotographer,,,,

cik ayin said...

syok gitu :P

eisha_cyrus said...

love it!

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

like! :)

Lily Suhaili said...

aaaaaaaa ! cantikkkk ! ^^